Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

PVD Depo veikalu pieķer vecas dzīvnieku barības tirgošanā

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) atklājis pārkāpumus dzīvnieku barības pārdošanā būvmateriālu tirgotājas SIA Depo DIY (Depo) veikalā Berģos, aģentūru LETA informēja PVD pārstāve Ilze Meistere.

Viņa norādīja, ka PVD saņēmis kāda patērētāja sūdzību, ka Depo Berģu veikalā tiek tirgota dzīvnieku barība Gold, kurai ir beidzies derīguma termiņš.

PVD veica pārbaudi un konstatēja, ka sūdzībā minētā barība jau ir izņemta no tirdzniecības, tomēr pārdošanā bija cita zīmola dzīvnieku barība ar beigušos derīguma termiņu.

Šī barība nekavējoties tika izņemta no tirdzniecības, bet par konstatēto pārkāpumu uzsākta administratīvā pārkāpuma lietvedība.

"Veikalam paškontroles procesa ievērošanas ietvaros būtu jāpārbauda, vai arī citās tīkla tirdzniecības vietās netiek izplatīta barība ar beigušos derīguma termiņu," norādīja PVD pārstāve.

Depo vadība aģentūrai LETA atturējās komentēt notikušā apstākļus.

Kā ziņots, Depo apgrozījums pērn bija 185,91 miljons eiro, bet peļņa - 10,66 miljoni eiro, liecina Firmas.lv informācija.

Depo DIY dibināta 2004.gadā, tas pieder uzņēmumam SIA DMT Pluss, kura lielākais īpašnieks savukārt ar 25,19% daļu ir Andris Kozlovskis, pa 19,94% daļu pieder Verai Marinkēvičai, Artim Kozlovskim un Vinetai Atvarai, bet 15% daļu pieder SIA Ausekļa ielas nams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas