Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Radio Pieci.lv uz laiku pārtrauc darbību

Viens no sabiedriskā medija Latvijas Radio kanāliem - radio Pieci.lv - uz laiku pārtraucis darbību, lai vasaras beigās atgrieztos ar jaunām idejām, aģentūrai LETA sacīja galvenā Latvijas Radio sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Pālēna.

Ieraksts sociālajos tīklos liecina, ka "Pieci.lv" 23. augustā sāks piedāvāt jaunu saturu.

"Pieci.lv" direktors Kārlis Kazāks aģentūrai LETA norādīja, ka "Pieci.lv" ir īpaša platforma Latvijas mediju vidē, un viens no radio uzdevumiem ir nepārtraukti spēt uzrunāt arvien jaunu auditoriju, veicinot demokrātiskas, atvērtas, iekļaujošas, cilvēcīgas un drosmīgas sabiedrības veidošanos.

"Pieci.lv" esot gatavs nākamajam pakāpienam, lai būtu vienā solī ar jauniešu auditorijas mainīgajiem paradumiem informācijas iegūšanā. Radio esot atjaunojis satura veidošanas kodolu un ir motivēts piedāvāt šodienai atbilstošu un arī Latvijas sabiedrībai un mūzikas industrijai vērtīgu mediju.

Pēc Kazāka domām, šobrīd ir īstais brīdis uz mirkli piestāt, ievilkt elpu, lai jau vasaras izskaņā atgrieztos pavisam svaigā skanējumā un ar jaunu informācijas piedāvājumu.

"Mēs satiksimies ar klausītājiem neierastos ētera un sociālo tīklu formātos, paralēli cītīgi pucējot un spodrinot instrumentus jaunajam cēlienam," norāda Kazāks.

LETA jau vēstīja, ka Latvijas Radio pagājušajā gadā strādāja ar 12,783 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12,9% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus zaudējumi pieauga par 77,1% - līdz 293 873 eiro.

Latvijas Radio reģistrēts 1992.gadā, un tā pamatkapitāls ir 1 854 685 eiro.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas