Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Raidījums: Aizdomas par NA deputāta neētisku rīcību alkohola reibumā

Latvijas Televīzijas raidījuma Panorāma rīcībā nonākusi neoficiāla informācija, ka Nacionālās apvienības (NA) Saeimas deputāts Andris Vilks, būdams alkohola reibumā, konfliktējis ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem un vēlāk sarīkojis skandālu Gaiļezera slimnīcas uzņemšanas nodaļā.

Ja aizdomas apstiprināsies, partijas vadība lūgs Vilku nolikt mandātu.Aizvadītās nedēļas ceturtdienas, 19.februāra, vakarā, saskaņā ar Panorāmas rīcībā esošo neoficiālo informāciju, Vilks atrasts uz ielas, iespējams, alkohola reibumā. Avoti vēsta, ka deputāts konfliktējis ar NMPD mediķiem un turpinājis skandalēt arī Gaiļezera slimnīcas uzņemšanas nodaļā. Vilks apstiprināja, ka nogādāts slimnīcā, taču par pārējo notikumu gaitu deputātam gan ir cita versija. "Nokritu pie mājas durvīm, kaimiņš taisīja vaļā druvis, trāpīja man pa galvu, kreiso pusi. Nokritu. Tā kā man liels svars, 130 kilogrami, mani neviens nevarēja pacelt. Izsauca ātros un aizveda uz Gaiļezera slimnīcu, ielika kaut kādā aparātā, uztaisīja galvas uzņēmumu. Alkoholu nebiju lietojis... nu, varbūt nedaudz, 50 gramus šņabi," telefonsarunā LTV taisnojās Vilks. Viņš arī neticēja versijai par konfliktu ar mediķiem. "Nedomāju, ka tā varētu būt noticis, Vai tas kaut kur ir fiksēts?" neizpratni pauda deputāts.Vilks Saeimā iekļuvis ar tā dēvēto mīksto mandātu un līdz šim ar īpašu aktivitāti debatēs nav izcēlies. Informācija par incidentu nonākusi arī līdz partijas vadībai. NA šo jautājumu skatīs rītdien partijas frakcijas un valdes sēdē. Ja aizdomas par Vilka neētisku rīcību apstiprināsies, partijas vadība lūgs viņam nolikt deputāta mandātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas