Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Remonta laikā kultūras namā uziet nostāstos minētu pagrabu

Veicot remontu Strenču kultūras namā, iestādes darbinieki uzgājuši pagrabu, par kuru dzirdēts nostāstos, bet tā arī iepriekš nebija uziets. Portāls _ziemellatvija.lv _vēsta, ka ieeja skatuves izmēra pagrabā atrasta, pārnesot dekorācijas.

Jau agrāk klīduši nostāsti, ka zem kultūras nama ir pagrabs, bet ieeju tajā neviens speciāli nav meklējis. Lūku aiz skatuves šoziem uzgāja kultūras nama vadītāja Daiga Beitika un teātra režisors Andris Liepiņš, nesot projām dekorācijas, lai pie darba varētu ķerties celtnieki.

Atverot vāku, kultūras nama darbinieki ieraudzīja kāpnes uz pagrabu. "Paņēmām sveci un kabatas bateriju un kāpām lejā. Bail nebija. Gluži pretēji, bija interesanti, - ej un nezini, kas tevi sagaida. Tas bija labs adrenalīna lādiņš," atceras Daiga.

Vienīgais atradums pagrabā bija betona plāksnes fragments. Pagaidām nav noskaidrots, kādam mērķim tā kalpojusi. Nav arī vēstures liecību, kas savulaik atradies pagrabā. Ēku sen atpakaļ uzcēla kā linu fabriku.

Strenču kultūras namā joprojām turpinās rekonstrukcijas darbi. Pašvaldība vienojusies ar celtniekiem, ka to laikā sakārtos arī pagrabu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Fotogaleriju un plašāku rakstu par jauno atradumu lasiet portālā ziemellatvija.lv!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas