Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Remontdarbu dēļ būs izmaiņas 4., 32. un 43. autobusa maršrutā

No piektdienas, 3. jūlija, līdz pirmdienai, 6. jūlijam, Jūrmalas šosejas remontdarbu dēļ plānotas izmaiņas 4., 32. un 43. autobusa maršrutā, portālu Diena informē Rīgas satiksmē.

Piektdien, 3. jūlijā, braucot galapunkta Abrenes iela virzienā, 4. maršruta autobuss kursēs pa maršrutu līdz Rīgas ielai, tālāk pa Rīgas ielu, Rīgas apvedceļu (A5) un tālāk turpinās braukt pa maršrutu. 32. maršruta autobuss kursēs pa maršrutu līdz Rīgas ielai, tālāk pa Rīgas ielu, Rīgas apvedceļu (A5), nobrauktuve uz Jūrmalas šoseju (A10) un tālāk turpinās braukt pa maršrutu. 

Līdz ar iepriekš minēto, būs slēgta 4. un 32. maršruta autobusa pieturvieta Darbnīcas (Jūrmalas ielā).

Plānoto remontdarbu dēļ, brīvdienās, 4. un 5. jūlijā, būs izmaiņas 4. un 32. autobusa maršrutā, taču neviena no maršruta pieturvietām netiks slēgta.

Braucot galapunkta Abrenes iela virzienā 4. maršruta autobuss kursēs pa maršrutu līdz Jūrmalas šosejai (A10), uzbrauktuve uz Rīgas apvedceļu (A5), apgriezīsies braukšanai pretējā virzienā, pa Rīgas apvedceļu (A5) un tālāk turpinās braukt pa maršrutu. Tikmēr 32. maršruta autobuss kursēs pa maršrutu līdz Jūrmalas šosejai (A10), uzbrauktuve uz Rīgas apvedceļu (A5), apgriezīsies braukšanai pretējā virzienā, pa Rīgas apvedceļu (A5), nobrauktuve uz Jūrmalas šoseju (A10) un tālāk turpinās braukt pa maršrutu. 

Pirmdien, 6. jūlijā, braucot galapunkta Abrenes iela virzienā, 32. un 43. autobusa maršrutā pieturvieta Priežciems (Ziedu ielā) būs pārcelta uz Jūrmalas šosejas.

Pasažieri tiek aicināti savlaicīgi plānot savus braucienus un rēķināties ar papildu laiku ceļā.

Saskaņā ar Valsts akciju sabiedrība Latvijas Valsts ceļi publiski sniegto informāciju, asfaltēšanas darbu gaitu un ilgumu var ietekmēt laika apstākļi.

Plašāku informāciju var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas