Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Rīgā aizdomās par narkotiku tirgošanu aiztur piecus vīriešus

Policisti par narkotisko vielu glabāšanu un tirgošanu Rīgā aizturējuši piecus vīriešus. Kopumā atsavināts karfentanils un teju 50 grami amfetamīna, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā (VP).

Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti bija saņēmuši informāciju par personām, kuras, iespējams, nodarbojas ar narkotisko vielu tirdzniecību. Pārbaudot saņemto informāciju, policisti 31. decembrī ap pulksten 1:45 Rīgā, Dombrovska ielā aizturēja 1982., 1983. un 1984. gadā dzimušus vīriešus. Pie viņiem kopā tika atrasti un atsavināti 49,7 grami amfetamīna. Šāds daudzums amfetamīna melnajā tirgū maksā aptuveni 750 eiro.

Aizturētie vīrieši arī iepriekš bija nonākuši policijas redzeslokā saistībā ar narkotisko vielu lietošanu. Šobrīd par narkotisko vielu glabāšanu realizācijas nolūkā ir uzsākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana līdz astoņiem gadiem.

Tāpat arī Rīgas Ķengaraga iecirkņa policisti bija saņēmuši informāciju par personām, kuras, iespējams, tirgo narkotiskās vielas. Pārbaudot iegūto informāciju, policisti vakar, 6. janvārī, Rītupes ielā aizturēja 1996. un 1997. gadā dzimušus puišus, pie kuriem atrada un atsavināja aptuveni vienu gramu karfentanila. Abi aizturētie jau iepriekš bija nonākuši policijas redzeslokā par mantiska rakstura noziegumiem.

Šobrīd par narkotisko vielu realizāciju grupā ir uzsākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana līdz desmit gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas