Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgā aiztur vīrieti par atkailināšanos pie izglītības iestādes

Rīgas pašvaldības policija (RPP) aizturējusi vīrieti, kurš kādas Rīgas izglītības iestādes teritorijā atkailinājis dzimumorgānus, aģentūru LETA informēja RPP.

Šonedēļ policija saņēma informāciju par vīrieti, kurš, atrodoties kādas Rīgas izglītības iestādes teritorijā, atkailinājis dzimumorgānus. Uz norādīto adresi nosūtīta tuvākā ekipāža, kas apsekoja skolas teritoriju un pamanīja aprakstam atbilstošu vīrieti.

Vīrietis tobrīd atradās pie skolas logiem un kūpināja cigareti. Viņš nespēja izskaidrot, kāpēc atrodas izglītības iestādes teritorijā.

Vienlaikus dežūrdaļas darbinieki sazinājās ar izsaucēju, kura izrādījās izglītības iestādes darbiniece. Ziņotāja apstiprināja, ka minētais vīrietis atkailinājies pie pirmā stāva logiem.

Tāpat viņa atklāja, ka pati pirmo reizi redzējusi apturēto vīrieti veicam netiklas darbības, taču citi izglītības iestādes darbinieki jau iepriekš saskārušies ar līdzīgām situācijām. Iepriekšējās reizēm par notikušo neesot ziņots policijai.

Skolas pārstāve informēta, ka šajā gadījumā viņai būs jādodas uz Valsts policiju, lai sniegtu liecību. Sieviete uz policijas iecirkni piekrita doties nekavējoties. 

Līdz ar to vīrietis aizturēts un nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai. 

Top komentāri

X
X
Tas ir praidists! Rokas nost no seksuālās minoritātes!
Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Ja pirmā stāva auditorijā būtu bijusi anatomijas stunda... !
Tvarstamosis
T
Cik īsti cilvēkam ir dzimumorgānu? Skolā macīja, ka gan vīrietim, gan sievietei katram ir tikai viens dzimumorgāns. Vai anālo atveri tagad arī uzskata par dzimumorgānu, ja jau raksta, ka aizturētais vīrietis rādījis savu dzimumorgānus?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas