Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Sadales tīkls par 1,9 miljoniem latu pirks dažādus piederumus

AS Latvenergo meitasuzņēmums AS Sadales tīkls par 1,9 miljoniem latu pirks līniju armatūras, piekarkabeļu un pārklātu vadu aksesuārus, bet par 3,2 miljoniem latu - sadalnes, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Saskaņā ar to iepirkums par dažādiem piederumiem tika sadalīts vairākās daļās.

Daļā par āķu un kāšu piegādi uzvarējusi AS Energofirma Jauda (Jauda). Līgumcena ir 474 000 latu bez pievienotās vērtības nodokļa. Arī daļā par traversām un to piederumiem uzvarējusi Jauda. Līgumcena ir 124 000 latu. Vēl Jauda piegādās citus piederumus par 315 000 latu.

Daļā par kailvadu aksesuāriem uzvarējusi SIA Pieci Pa. Līgumcena - 39 000 latu.

Savukārt SIA Elko piegādās spailes un citus piederumus par līgumcenu 602 000 latu, blokslēdžus un to piederumus par 216 000 latu, kabeļu čaulas, kurpes un spailes par 95 000 latu, kā arī apzīmējumus par 35 000 latu.

Jauda atzīta par uzvarētāju arī citā iepirkumā, kas paredz sadaļņu jeb sadales skapju piegādi. Tai skaitā uzņēmumam būs jānodrošina individuālās uzskaites sadalnes uzstādīšanai ārpus telpām, sadalnes uzstādīšanai vairākiem elektroenerģijas skaitītājiem telpās u.c.

Šis iepirkums bija sadalīts vairākās daļās, kurās piedāvājumus iesniedza no viena līdz četriem pretendentiem. Visās par uzvarētāju atzīta Jauda, liecina IUB dati. Kopējā līgumcena ir 3,2 miljoni latu.

Jau ziņots, ka saskaņā ar IUB iepriekš publicētu informāciju piekarkabeļus, zemsprieguma kabeļus un pārklātus vadus Sadales tīklam 2011.-2013.gadā par kopējo līgumsummu 8,7 miljoni latu piegādās Elko un SIA SLO Latvia.

Sadales tīkla īpašumā esošā elektrotīkla līniju kopējais garums Latvijā sasniedz aptuveni 90 000 kilometru, tai skaitā 30 000 kilometru veido vidējā sprieguma gaisvadu līnijas, no kurām aptuveni 6000 iet caur mežiem. Vidējā spriegumā vēl 5000 kilometru līniju ir izveidotas zemes kabeļu formā. No zemsprieguma līnijām 39 500 kilometrus veido gaisvadu un piekarkabeļu līnijas, bet vēl 15 200 kilometri līniju ir zemes kabeļu veidā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas