Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Saeimas pavasara sesijā visaktīvāk debatējuši Zariņš, Stepaņenko, Dombrovskis, Papule un Valainis

Saeimas sēdēs pavasara sesijā visvairāk debatējuši deputāti Ivars Zariņš (S), Jūlija Stepaņenko (LK), Vjačeslavs Dombrovskis, Evija Papule un Viktors Valainis (ZZS), aģentūru LETA informēja parlamenta Preses dienestā.

Visaktīvāk jeb 67 reizes debatējis Zariņš, tālāk seko Stepaņenko ar 66 reizēm un Dombrovskis, kurš debatēs piedalījies 45 reizes. Papule debatēs uzstājusies 43 un Valainis - 42 reizes.

Saeima pavasara sesijā no 6.aprīļa līdz 21.jūnijam kopumā pieņēmusi 106 likumus - 17 jaunus likumus un 89 grozījumus likumos.

Šajā laikā deputāti sanāca uz 42 ārkārtas sēdēm, kas notika attālināti platformā e-Saeima, ņemot vērā Covid-19 izraisītās pandēmijas dēļ noteiktos ierobežojumus un piesardzības pasākumus. Saeima sanāca arī uz 4.maija svinīgo sēdi, kas veltīta Deklarācijas par Latvijas neatkarības atjaunošanu pieņemšanai 1990.gada 4.maijā.

Pavasara sesijā izskatīšanai komisijās nodoti 87 likumprojekti, no kuriem 61 iesniedzis Ministru kabinets, deviņus - Saeimas deputāti, bet 17 likumprojektus iesniegušas Saeimas komisijas.

Strādājot ar iesniegtajiem likumprojektiem un skatot tos otrajā un trešajā lasījumā, Saeimā kopumā vērtēti 1975 priekšlikumi.

Saeima šī gada pavasara sesiju slēdz 21.jūnijā un rudens sesiju sāks 1.septembrī. Reizē plānots, ka Saeimas ārkārtas sēde tiks sasaukta arī jūlijā.

Kārtējo sesiju starplaikā pēc nepieciešamības var sasaukt Saeimas ārkārtas sesijas un noturēt komisiju sēdes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas