Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ugunsgrēks tipogrāfijā: Laikraksts Diena šodien iznācis

Neskatoties uz vakardienas ārkārtas situāciju SIA Poligrāfijas grupa Mūkusala tipogrāfijā un, pateicoties visu nozarē iesaistīto ieinteresētībai un vēlmei rast risinājumu, šodienas laikraksts Diena nonāks pie lasītājiem. Nodrukāšanu operatīvi nodrošināja Rēzeknes tipogrāfija Latgales druka. Laikraksts Diena saka lielu paldies VAS Latvijas Pasts, SIA Preses Serviss, SIA Poligrāfijas grupa Mūkusala, SIA Latgales druka.

Konkrētais notikums kārtējo reizi pierāda, ka krīzi var atrisināt, ja industrija spēj ātri un operatīvi vienoties mērķim. Izdevniecība Dienas mediji izsaka vislielāko pateicību katram, kas nesavtīgi piedalījās krīzes novēršanā, un katram, kas saprot, ka katra mazākā informācijas izplatīšana ir mūsu brīvības nosargāšana!

Ceturtdien SIA Poligrāfijas grupa Mūkusala ražotnē laikrakstu drukas iecirknī notika ārkārtas situācija - izcēlās ugunsgrēks. Ārkārtas situācijas dēļ tika apturēta visa ražotnes darbība.

Vakar plkst.16.33 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Mūkusalas ielu Rīgā, ražošanas ēkas, tipogrāfijas, ventilācijas šahtā dega putekļi 20 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies 60 cilvēki. Plkst.17.43 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas