Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ugunsgrēku dēļ no namiem Rīgā un Saulkrastos evakuējušies vairāki desmiti cilvēku

Vakar Rīgā un Saulkrastos izcēlušies ugunsgrēki dzīvojamās mājās, no kurām evakuējušies 29 cilvēki, viens cilvēks izglābts, bet viens - cietis, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Agrita Vītola.

Vakar ap plkst.22 VUGD saņemts izsaukums Lienes ielā Rīgā, kur 51 kvadrātmetra platībā dega garāža, kas bija iebūvēta sešstāvu mājas vārtrūmē, un otrā stāva loga rāmis. No ēkas evakuējās 22 cilvēki. Trīs stundu laikā ugunsgrēks likvidēts.

Savukārt ap plkst.13.30 saņemts izsaukums Saulkrastos, kur dega divstāvu mājas ārsiena, bēniņi un jumts 43 kvadrātmetru platībā. Septiņi cilvēki no ēkas tika evakuēti, viens cilvēks izglābts un vēl viens cilvēks bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Piecu stundu laikā ugunsgrēks likvidēts.

Kā norāda Vītola, pagājušajā diennaktī saņemti 50 izsaukumi, tajā skaitā deviņi uz ugunsgrēkiem, 35 - uz glābšanas darbiem, bet seši bijuši maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas