Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Uzsāk kriminālprocesu par nelikumībām Dzintaru koncertzālē

Jūrmalas policijas iecirknī ceturtdien sākts kriminālprocess par SIA _Dzintaru koncertzāle _amatpersonu iespējamām nelikumībām. Process uzsākts pēc SIA Priority iesnieguma, taču tas nav pret konkrētām personām, bet par pašu faktu.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava norādīja, ka pagaidām process uzsākts pēc Krimināllikuma 24.nodaļas par iespējamiem noziedzīgiem nodarījumiem valsts institūciju dienestā. Tas nozīmē, ka neviena konkrēta persona vēl nav atzīta par aizdomās turēto. Ja tiks savākti pierādījumi, apsūdzība būs jau pēc konkrēta panta.

Priority valdes priekšsēdētājs Andris Tions, kurš mēģina panākt līguma noslēgšanu par tiesībām sniegt ēdināšanas pakalpojumus Dzintaru koncertzāles VIP zonā, presei izsūtītā paziņojumā apgalvo, ka process esot sākts tieši par Dzintaru koncertzāles valdes locekles Marijas Vorobjovas iespējamām nelikumīgām darbībām. "Uzskatu, ir nepieņemami, ka M. Vorobjova šobrīd varētu turpināt piedalīties lēmumu pieņemšanā, kuri saistīti ar SIA Dzintaru koncertzāle darbību, t.sk., lēmumiem, kuri būtu saistīti ar SIA Priority turpmāko darbību Dzintaru koncertzālē," raksta A. Tions.

Jau ziņots, ka Priority uzvarēja Dzintaru koncertzāles konkursā par ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu VIP zonā, taču M.Vorobjova apgalvoja, ka toreizējais Jūrmalas domes priekšsēdētājs Raimonds Munkevics ir mēģinājis nelikumīgi panākt šī uzņēmuma uzvaru konkursā. Tomēr Iepirkumu uzraudzības birojs atļāva slēgt līgumu, noraidot otra pretendenta SIA Wanda sūdzību. Telekompānijas TV5 ziņu dienests vēlāk ziņoja, ka M.Vorobjova ir labi pazīstama ar Wanda īpašnieku un ir apsolījusi viņam, ka līgums ar Priority netiks noslēgts un koncertzālei mainīsies vadība. Par vadības maiņu piektdien lems uzņēmuma dalībnieku sapulcē. Iepriekš izskanējis, ka koncertzāles valdes priekšsēdētāja amatā varētu atgriezties R. Munkevica atceltais bijušais valdes priekšsēdētājs Andrejs Kondratjuks, kurš gan nav devis skaidru atbildi, vai viņš piekritīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas