Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam Ainažos

Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam, kas pagājušajā sestdienā notika Ainažos, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ance Rozīte.

Sestdien, 26.novembrī, ap plkst.19.20 Limbažu novadā, Ainažos, autoceļa Rīga -Ainaži 100.kilometrā notika sadursme starp kravas transportlīdzekli "Volvo" un autobusu "Scania", kurā atradās 45 pasažieri. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja autobusa vadītājs, un vairāk nekā 20 (skaits vēl tiek precizēts) cietušas personas tika nogādātas dažādās ārstniecības iestādēs.

Par notikušo ir sākts kriminālprocess un policija skaidro negadījuma apstākļus.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus vai autovadītājus, kam minētais negadījums ir fiksēts video reģistratorā, vai personas, kuras var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Jau vēstīts, ka sestdien, 26.novembrī, plkst.19.20 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Limbažu novada Ainažiem, kur uz autoceļa Rīga-Ainaži bija noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts arī pasažieru autobuss.

VUGD pārstāvji aģentūrai LETA pavēstīja, ka notikuma vietā no kravas automašīnas tika atbrīvots viens cilvēks, bet no autobusa ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja vienu bojāgājušo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas