Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vētras dēļ arī Rīgas lidostā atcelti vai kavējas vairāki avioreisi

Ziemeļeiropas vētras dēļ izmaiņas notikušas arī starptautiskajā lidostā Rīga ielidojošajos un izlidojošajos avioreisos, tādēļ ceļotāji tiek aicināti sekot līdzi aktuālajam lidojumu sarakstam, aģentūru LETA informēja lidostas Komunikācijas vienības vadītāja Laura Karnīte.

Viņa norādīja, ka vētras dēļ Eiropā ir atcelti vairāki reisi uz citām lidostām, tostarp arī Rīgas. Karnīte papildināja, ka aviokompānijas ir atcēlušas vai paziņojušas par izlidošanas kavēšanos arī vairākiem reisiem no Rīgas uz vētras skartajiem galamērķiem Eiropā, patlaban galvenokārt Apvienotajā Karalistē. 

Karnīte uzsvēra, ka pasažieriem jāseko aviokompāniju sniegtajai informācijai par tālāko rīcību. Reisu izmaiņu vai atcelšanas gadījumos ceļotāji tiek aicināti sazināties ar attiecīgo aviokompāniju.

LETA jau ziņoja, ka, Ziemeļeiropai sākot izjust spēcīgas ziemas vētras ietekmi, svētdien tiek saņemtas ziņas par avioreisu atcelšanu un dzelzceļa satiksmes ierobežojumiem.

Lielbritānijā, kas sagaida spēcīgu vēju un stipras lietusgāzes, atcelti jau vairāki desmiti avioreisu, un par atceltajiem vilcienu reisiem ziņo arī dzelzceļa operatori.

Tikmēr Vācijā spēcīgais vējš, kura ātrums sasniegs 33 metrus sekundē (120 kilometrus stundā), nogāžot kokus, var radīt nopietnus satiksmes traucējumus.

Arī Frankfurtes, Hamburgas, Hannoveres, Brēmenes, Berlīnes un Ķelnes lidostas prognozē, ka vētra ietekmēs to darbību.

Diseldorfas lidosta svētdien līdz pusdienlaikam jau atcēlusi vai novirzījusi 111 reisus. Vairākus lidojumus atcēlusi arī Ķelnes Bonnas lidosta. Abas lidostas brīdina pasažierus, ka reisu atcelšana var tirpināties arī visu pirmdienu.

Aptuveni 60 avioreisi jau atcelti Briseles lidostā, jo arī Beļģiju tuvākās 24 stundas nopietni ietekmēs stiprā vētra.

Piesardzības dēļ atcelti vai novirzīti arī 120 Eiropas avioreisu no Amsterdamas Shipholas lidostas.

papildinātas pirmās trīs rindkopas un virsraksts 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas