Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Visā Latvijā autoceļi joprojām sniegoti un apledo

Šorīt visā Latvijas teritorijā sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja Latvijas valsts ceļi (LVC).

Šorīt apgrūtināta braukšana ir pa Tallinas šoseju visa maršruta garumā, pa Vidzemes šoseju visa maršruta garumā, pa Valmieras šoseju visa maršruta garumā, pa Rīgas apvedceļu, pa Daugavpils šoseju visa maršruta garumā, pa Tīnūžu - Kokneses šoseju, pa Rēzeknes šoseju no Jēkabpils līdz Stolbovkai, pa Grebņevas - Medumu šoseju, kā arī pa Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem.

Tāpat apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Bauskas un Jelgavas šosejām visa maršruta garumā, pa Liepājas šoseju no Rīgas līdz Anneniekiem un pa Ventspils šoseju no Rīgas līdz Usmai.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā valsts teritorijā, izņemot Saldus un Ludzas apkārtnes.

Slidenos un sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 189 Latvijas autoceļu uzturētāja ziemas dienesta tehnikas vienības.

Šādos laika apstākļos LVC aicina autobraucējus būt īpaši piesardzīgiem, ieturēt lielāku distanci līdz priekšā braucošam transportlīdzeklim, neveikt straujus manevrus, kā arī izvēlieties braukšanas apstākļiem un autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu ātrumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas