Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

VL-TB/LNNK nolemj atbalstīt Zakuli FKTK vadītāja amatam

Nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) frakcija ir nolēmusi atbalstīt Kristapa Zakuļa kandidatūru Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) priekšsēdētāja amatam, savā Twitter kontā raksta Saeimas deputāts Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK).

Jau ziņots, ka frakcijas deputāts Imants Parādnieks iepriekš pieļāva, ka var atrast arī labāku FKTK vadītāju nekā K.Zakulis un varētu tikt virzīti citi kandidāti. Aģentūra LETA vēsta, ka I.Parādnieks pirmdien koalīcijas partneriem izvirzīja divus iespējamos FKTK vadītāja amata kandidātus. I.Parādnieks šim amatam esot piedāvājis Armandu Šteinbergu - kādreizējo Latvijas Bankas Kredītiestāžu uzraudzības pārvaldes un Aizsardzības pārvaldes vadītāju un AS Latvijas Tirdzniecības banka prezidentu, kā arī kādu Tīnu Balodi, ziņo LETA.

Kā ziņots, K.Zakulis šobrīd ir SIA Lattelecom Drošības nodaļas vadītājs, savukārt no 2000.gada līdz 2009.gadam K.Zakulis bija AS Swedbank Drošības daļas vadītājs.

Saskaņā ar likumu FKTK priekšsēdētāju un viņa vietnieku amatā ieceļ Saeima uz sešiem gadiem pēc Latvijas Bankas prezidenta un finanšu ministra kopīga priekšlikuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas