Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Bin Ladena dēls iesaka Obamam atstāt Afganistānu

Osamas bin Ladena nāve izraisītu daudz «asiņainu uzbrukumu» pasaulē, bet ASV prezidentam Barakam Obamam vajadzētu domāt par aiziešanu no Afganistānas, intervijā mēnešrakstam Rolling Stone sacījis pasaulē meklētākā terorista dēls Omars bin Ladens.

Tēva sliktās slavas upuris uzskata, ka B.Obamas lēmums palielināt karavīru skaitu Afganistānā nav pareizs. «Arābi teiktu, ka tas ir kā pievienot ūdeni smiltīm - tās kļūs smagākas,» stāsta Omārs. Viņš ASV prezidenta vietā pasludinātu pamieru un pāris mēnešos izvestu karaspēku, jo «Afganistānā uzvarēt nevarēs nekad».

ASV vajadzētu priecāties, ka bin Ladens vecākais ir dzīvs, jo viņa nāve izraisītu daudz briesmīgu teroristu uzbrukumu. Omars apgalvo, ka tēvs, sarīkojot 11.septembra uzbrukumus, savu ir panācis, tādēļ tāda mēroga terora aktus vairs neveiks. Savukārt fanātiskie Al Qaeda līdera sekotāji aizvien perina domas par jauniem uzbrukumiem, bet Osama viņus attur. «Manam tēvam ir reliģiski mērķi. Viņu vada džihāda likumi. Viņš nogalina tikai, ja domā, ka tas ir nepieciešams,» stāsta Omars bin Ladens.

Omars bin Ladens dzīvo Saūda Arābijā, 2007.gadā viņš apprecēja kādu Lielbritānijas pilsoni. Tagad viņam ir liegta iebraukšana Britu salās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits