Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis
Trampa padomnieks nacionālās drošības jautājumos Herberts Reimonds Makmāsters

Medijs: Padomnieks Trampu nosaucis par idiotu ar bērnudārznieka intelektu

ASV prezidenta Donalda Trampa padomnieks nacionālās drošības jautājumos Herberts Reimonds Makmāsters savu darba devēju nosaucis par idiotu, kuram ir bērnudārznieka intelekts, ziņo portāls BuzzFeed.

Atsaucoties uz vārdā neminētiem avotiem, portāls BuzzFeed, kas iepriekš bijis zināms kā izklaides satura veidotājs, bet pēdējos gados, pieaugot ienākumiem, ir pastiprinājis pētnieciskās žurnālistikas nodaļas, ziņo, ka privātu vakariņu laikā ar kādu tehnoloģiju uzņēmuma vadītāju Trampa padomnieks Makmāsters esot "izlādējies" un nosaucis prezidentu par idiotu, nelgu (dope - angļu val.) un cilvēku, kuram intelekts ir "bērnudārznieka" līmenī. 

Kā ziņo vairāki mediji, Makmāsters Trampu apsaukājis vakariņās ar tehnoloģiju uzņēmuma Oracle vadītāju Safru Katzu, kurš iepriekš minēts kā kandidāts uz vairākiem amatiem Trampa administrācijā. Šo sarunu, kā ziņo medijs, vairākiem cilvēkiem atstāstījis pats Katzs. 

Savukārt vēl kāds avots žurnālistiem apstiprinājis, ka Makmāsters līdzīgu viedokli paudis arī viņam, kad stāstījis, ka Trampam trūkst "smadzeņu spēju", lai saprastu Nacionālās drošības jautājumus. 

Oficiāli gan Oracle, gan Makmāstera sabiedrisko attiecību pārstāvji ir nolieguši, ka šādas sarunas ir notikušas. Norādīts, ka "Makmāstaram par Trampu ir diametrāli pretējs viedoklis" tam, kurš tagad ir izskanējis presē, proti, drošības jautājumu padomnieks augsti vērtē Trampa intelektu. BuzzFeed ricībā arī esot ziņas, ka Oracle pārstāvjiem ir izteikti netieši draudi, lai viņi noliegtu Makmāstera izteikumus par Trampu. 

Šī nav pirmā reize, kad medijos parādās ziņas par Trampa padomnieku un kabineta biedru nicinājumu pret prezidentu, proti, oktobrī tika ziņots, ka ASV valsts sekretārs Rekss Tilersons kādas Pentagona sanāksmes gaitā prezidentu Donaldu Trampu esot nodēvējis par plānprātiņu.

Top komentāri

melnais humors
m
Tad nu gan informācijas avots -- tenku lapa BuzzFeed! Pārsmieties vār. Diena, kā jūs varat krist tik zemum?!?
reptilis
r
Ziniet,..Rinkevičš savam dzīvesbiedram esot stāstījis,ka Streips taisoties dzemdēt un patiesībā viņš esot Karlīne nevis Kārlis....nezinājāt?! ...es ar nezināju....,bet tikko to izdomāju...,bet varbūt šo fantāziju nopublicēs Diena ...un to pārpublicēs Apollo vai TVnet,,,,tā rodās viltus ziņas.
Ieva
I
Absolutas fake news! Dienai gan deretu uzmanigak skatities no kurienes nem savas ta saucamas "zinas". Kauns.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits