Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Policija ASV brīdina Canada Goose jaku valkātājus

ASV galvaspilsētas Vašingtonas policija brīdinājusi cilvēkus uzmanīties pēc tam, kad pēdējo mēnešu laikā vairākkārt notikušas bruņotas laupīšanas ar mērķi atņemt Kanādā ražotās Canada Goose ziemas jakas, vēsta BBC.

Dažas no laupīšanām reģistrētas Džordža Vašingtona universitātes tuvumā, tāpēc tās vadība izplatījusi arī savu brīdinājumu universitātes pilsētiņai.

Laikā no decembra līdz februārim reģistrētas vismaz septiņas bruņotas šo jaku laupīšanas. Tajās nolaupīto jaku cena bijusi robežās no 550 līdz pat 1500 ASV dolāriem.

Pirmais ziņojums par mēģinājumu nolaupīt Canada Goose jaku tika saņemts decembrī. Kāds ģimenes pāris kopā ar bērniem pastaigājās Vašingtonas ziemeļaustrumu rajonā. Laupītāji mēģināja novilkt jaku sievietei, bet tas viņiem neizdevās, un viņi aizbēga. 24. janvārī uz ielas pie Hauarda universitātes studenta piebrauca automašīna, no kuras izkāpa vīrieši maskās un nolaupīja Canada Goose jaku. Tas notika daudzu cilvēku klātbūtnē, policijai vēlāk izdevās vainīgos aizturēt un jaku atgūt.

Pēc nedēļas diviem cilvēkiem Canada Goose jakas tika atņemtas bruņotās laupīšanās pie Džordža Vašingtona universitātes. 5. februāra pēcpusdienā bruņoti laupītāji atņēma jakas tūristu pārim Dipona krustojumā.

2019. gadā Čikāgā vienā nedēļā, draudot ar ieroci, tika nolaupītas sešas Canada Goose jakas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits