Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Tramps pēc neglaimojošās publikācijas atsāk uzbrukumus The New York Times

ASV prezidents Donalds Tramps pirmdien atsāka uzbrukumus ASV medijiem, konkrēti pret laikrakstu The New York Times, šādi reaģējot uz publikāciju par Trampa izolāciju Baltajā namā, kur neesot pietiekami daudz un pieredzējušu darbinieku.

Atsākot uzbrukumus vienam no ASV prestižākajiem izdevumiem, kas aizsākās vēl prezidenta vēlēšanu sākumposmā, Tramps tviterī ierakstījis: "Neveiksmīgais @nytimes par mani raksta pilnīgus izdomājumus. Viņi divus gadus to saprata aplami un tagad izgudro notikumus un avotus!"

 

Publikācijā minēta "pārsteidzoši mazā komanda, kurā ir mazāk nekā pusducis ar pilnvarām apveltītu palīgu, kuriem Baltā nama un federālās valdības iekšējie mehānismi faktiski nav pazīstami".

Laikraksts atsaucas uz "dučiem" valdības amatpersonu, Kongresa palīgu un bijušo personāla pārstāvju, kuru lielākā daļa nav nosaukta vārdos.

Baltā nama darbinieki tikušies tumsā, jo nav spējuši atrast elektrības slēdžus, vēsta laikraksts.

Publikācijā arī minēts, ka prezidents vakarus Baltajā namā pavada viens, jo viņa dzīvesbiedre Melānija un dēls Barons dzīvo Ņujorkā.

Tramps daudz laika pavada, skatoties kabeļtelevīzijas ziņu kanālus, un "jūtas arvien neērtāk darba spiediena un pastāvīgo protestu dēļ".

Baltā nama administrācijas vadītājs Reinss Prībuss un galvenais stratēģis Stīvens Banons prezidenta tuvākajā lokā ir "divi varas centri, starp kuriem notiek sadursmes".

Pēc Trampa tvīta laikraksts aizstāvēja savu publikāciju un izmantotos avotus, turklāt uzsvēra, ka tas nebūt nav neveiksmīgs izdevums, cita starpā ņemot vērā arī to, ka aizvadītajā nedēļā tā drukāto un digitālo versiju abonentu skaits pārsniedzis trīs miljonus.

Top komentāri

Cilveks
C
Lai nu ka taču tā nav demokrātija,ja Eiropa baidās uzlikt Ziemassvētkos,eglītes,vai Jēzus siliti kur viņš dzima,lai tikai neaizvainotu musulmaņu bēgļu sirsniņas.Tad tas ka tie vinu un Eiropas mediji- nu tiešām medas,, Kas attiecas gan uz pašu prezidentu,gan viņa kundzi un dēlu SKAITU,ka tas ir nepieklajigi,mekleju vārdu ne pārāk aizvainojusu. Tad ka to sauc par demokrātiju,jeb cūcību?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits