Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tramps plāno izveidot savu sociālo mediju platformu

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps plāno drīzumā atgriezties sociālajos medijos, izmantojot pats savu platformu, svētdien telekanālam Fox News sacīja Trampa bijušais padomnieks Džeisons Millers.

"Man šķiet, ka mēs redzēsim prezidenta Trampa atgriešanos sociālajos medijos, iespējams, divu trīs mēnešu laikā," viņš pieļāva.

"Tas šo spēli definēs pilnīgi no jauna, un visi gaidīs un vēros, lai redzētu, ko tieši prezidents dara, bet tā būs viņa paša platforma," sacīja Millers, kas līdzdarbojies abās Trampa prezidenta vēlēšanu kampaņās.

Trampa provokatīvie tvīti bija viena no viņa prezidentūras raksturīgākajām iezīmēm. Tviterī eksprezidentam bija 88 miljoni sekotāju, un tvītus viņš bieži izmantoja, lai peltu kritiķus un paziņotu par būtiskām izmaiņām politikā.

Tviteris nobloķēja Trampa kontu pēc tam kad viņš to bija izmantojis, lai mudinātu cilvēkus 6.janvārī piedalīties demonstrācijā Vašingtonā, kas vēlāk izvērsās par uzbrukumu ASV Kapitolijam.

Arī citas lielās tīmekļa platformās, ieskaitot Facebook, Instagram, YouTube un Snapchat, Trampu nobloķējušas.

Kopš pārcelšanās no Vašingtonas uz savu rezidenci Mar-a-Lago Floridā Tramps pamatā dzīvojis, īpašu uzmanību nepievēršot, vien dažkārt nākot klajā ar paziņojumiem medijiem.

Tomēr Millers apliecināja, ka Tramps smagi strādā.

"Viņam Mar-a-Lago bijušas vairākas nopietnas tikšanās ar komandām, kas tur ierodas," sacīja Millers. "Tur bijuši vairāki uzņēmumi."

"Šī jaunā platforma būs liela, un visi viņu vēlēsies. Viņš piesaistīs miljonus un miljonus, desmitiem miljonu cilvēku šai jaunajai platformai," prognozēja padomnieks.

Tuvākas detaļas viņš nesniedza, vien norādīja, ka arī pats projektā būs iesaistīts.

Neraugoties uz sakāvi novembra vēlēšanās, Tramps Republikāņu partijā saglabā ietekmi un neizslēdz iespēju, ka varētu uz prezidenta amatu kandidēt trešo reizi 2024.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits