Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Peru noziedznieki četrās stundās aplaupa aptuveni 400 cilvēkus

Dienvidamerikas valsts Peru dienvidaustrumos nezināmi noziedznieki bloķējuši autoceļu un vairākas stundas no vietas aplaupījuši pa to braukušos cilvēkus. Kā vēsta interneta portāls lenta.ru, atsaucoties uz Peru laikrakstu ABC, četrās stundās noziedznieki aplaupījuši aptuveni 400 cilvēkus.

Incidents notika naktī uz pirmdienu Karabajas provincē Puno reģionā. No 10 līdz 15 cilvekiem sastāvoša noziedznieku maskās grupa ar akmeņiem nobloķēja ceļu aptuveni 23:00 pēc vietējā laikā.

Turpmāko stundu laikā laupītāji, draudot ar ieročiem, apstādināja automobiļus, autobusus un kravas automašīnas, bet pēc tam atņēma vadītājiem un pasažieriem naudu un vērtslietas. Aplaupītos cilvēkus noziedznieki nevis atlaida, bet gan lika viņiem gulēt ceļmalā līdz brīdim, kamēr laupītāji devās projām.

Tiek ziņots, ka rajons, kurā notika laupīšana, ir maz apdzīvots un ar tik sliktu infrastruktūru, ka pat tuvākajā policijas iecirknī nav telefona. Savukārt visus mobilos tālruņus noziedznieki saviem upuriem atņēma.

Atbilstoši policijas sniegtajai informācijai, kopējais laupītāju guvums ir aptuveni 500 tūkstoši Peru solu (vairāk nekā 180 tūkstoši ASV dolāru).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tūristu uzvedības dēļ aizsegs skatu uz Fudzi

Japānas pilsēta Fudzikavagučiko kļuvusi par kārtējo tūristu vidū īpaši iecienīto pilsētu pasaulē, kas spiesta ieviest pasākumus tūristu radīto neērtību mazināšanai, vēsta Associated Press.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits