Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Baltijas valstu parlamentu Ārlietu un Aizsardzības komisiju vadītāji apmeklēs Lielbritāniju

Lai pārrunātu aktuālos drošības jautājumus un gaidāmo Brexit, Baltijas valstu parlamentu Ārlietu komisiju un Aizsardzības komisiju vadītāji no 27.marta līdz 29.martam kopīgā vizītē apmeklēs Lielbritāniju, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā.

Latviju vizītē pārstāvēs Saeimas Aizsardzības komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis (Vienotība) un Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Ojārs Ēriks Kalniņš (Vienotība).

Lielbritānijā Baltijas parlamentāriešiem paredzētas tikšanās ar parlamenta Aizsardzības komisijas vadītāju Krispinu Blantu un Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Džulianu Lūisu. Tāpat Latvijas, Lietuvas un Igaunijas deputāti tiksies ar valsts ministru Deividu Džonsu, kurš strādā ar jautājumiem, kas saistīti ar Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības, kā arī Eiropas un Amerikas lietu valsts ministru Elanu Dankanu.

Vizītes ietvaros Baltijas parlamentārieši piedalīsies apaļā galda diskusijā domnīcā Chatham House, kurā tiks runāts par jautājumiem, kas skar Eiropu, Eirāziju, Ukrainu un Krieviju. Tāpat baltieši piedalīsies diskusijā Karaliskajā aizsardzības un drošības studiju institūtā.

Latvijas, Lietuvas un Igaunijas deputāti apmeklēs Lielbritānijas parlamentu, kur tiksies ar parlamentā pārstāvēto politisko partiju deputātiem, tostarp no deputātu grupām sadarbībai ar Latvijas, Lietuvas un Igaunijas parlamentiem. Baltieši parlamentā vēros Lielbritānijas premjerministres izvaicāšanas procesu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits