Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Džonsons vēlas pirmstermiņa vēlēšanas 12.decembrī

Lielbritānijas premjerministrs Boriss Džonsons ceturtdien paziņojis, ka vēlas parlamenta atbalstu pirmstermiņa vēlēšanu izsludināšanai 12.decembrī, apsolot deputātiem, ja tie piekritīs, ilgāku laiku Brexit vienošanās apspriešanai.

"Baidos, ka mūsu ES (Eiropas Savienības) draugi uz parlamenta prasību [atlikt Brexit] atbildēs ar pagarinājumu, ko es patiesi nemaz nevēlos," sarunā ar sabiedrisko raidorganizāciju BBC atzina Džonsons.

"Tādējādi vienīgais veids, kā to paveikt, panākt Brexit īstenošanu, manuprāt, ir būt saprātīgam attiecībās ar parlamentu un teikt, ka gadījumā, ja viņi patiesi vēlas vairāk laika, lai iepazītos ar šo lielisko vienošanos, tad viņi to var dabūt, taču viņiem jāpiekrīt vispārējām vēlēšanām 12.decembrī," piebilda premjers.

Paredzams, ka balsot par vēlēšanu izsludināšanu Džonsons parlamenta piedāvās pirmdien, vēsta televīzijas kanāls Sky News.

Top komentāri

France
F
Kamēr briti domā, Makrons dara. Viņš eirokomisara amatam ir izvirzījis Thierry Bretonu. Kas viņš ir? Liela koncerna (Atos) ģenerāldirektors. Bet viņš arī bija Ekonomikas, finanšu un rūpniecības ministrs labējā prezidenta Širāka valdībā. 2013.gada intervijā viņš teica: "La planète à 9 milliards d'habitants en 2050 - contre 7 milliards aujourd'hui - est une chance pour notre pays. Ayons l'ambition d'une France autour de 85 à 90 millions d'habitants à cet horizon !" ("9 miljardu planēta 2050.gadā, salīdzinot ar 7 miljardiem šodien, ir veiksme mūsu valstij. Mums jābūt ambīcijai sasniegt Franciju ar 85-90 miljoniem iedzīvotāju šajā laikā!") 2013.gadā Francijā dzīvoja 63 miljoni, viņa plānos ar imigrācijas palīdzību bijā jāpalielina Francijas iedzīvotāju skaits līdz 85-90 miljoniem. Tātad papildu 22-27 miljoni Francijai, kura tāpat ir pārpildīta ar imigrantiem. Var iztēloties kādus brīnumus viņš gatavo Eiropai.
F
F
Šo lopiņu kas no psihenes izlaida?
ha
h
Plānprātiņi...arī tur un visur pasaulē
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits