Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Francija plāno pagarināt ārkārtējo situāciju līdz 24.jūlijam

Francija plāno pagarināt Covid-19 izplatības ierobežošanai ieviesto ārkārtējo situāciju līdz 24.jūlijam, sestdien paziņojis veselības ministrs Olivjē Verāns.

Kā teikts likumprojektā, kas pirmdien tiks nodots izskatīšanai parlamentā, būtu pāragri atcelt 24.martā izsludināto ārkārtējo situāciju jau šomēnes, jo tas varētu atkal palielināt inficēšanās risku. 

Likumprojektā ietverti arī karantīnas noteikumi cilvēkiem, kas Francijā ierastos no ārvalstīm. 

"Kādu laiku mums vēl nāksies sadzīvot ar vīrusu," pēc kabineta sēdes sacījis iekšlietu ministrs Kristofs Kastanērs.

Likumprojekts pirmdien tiks nodots izskatīšanai Francijas Senātā, bet dienu vēlāk, domājams, nonāks Nacionālajā sapulcē.

Francija ir viena no tām Eiropas valstīm, kuru vīruss skāris visvairāk. Inficēšanās ar jauno koronavīrusu tur diagnosticēta 167 346 cilvēkiem, un vīrusa izraisītā slimība Covid-19 prasījusi 24 594 upurus.

Francijas valdība paziņojusi par pakāpenisku dažu ierobežojumu atcelšanu no 11. maija, ieskaitot mācību atsākšanu sākumskolās.

Top komentāri

Edvins Eglitis
Latvijas pieredze ar Covid-19 lidzinajas ar Skandinavu valsts Covid pieredzi. Kad Vinkelle, Dumpis un Jurijs skatas uz Vaciju, italiju, Spaniju vai Francju par Covid apkarosanas strategiju un virzienu vinu politiskais merkis ir ievilt KONTROLLEI cik vien ilgi iespejjams. Latvija ir maza valsts un nav tas milzigais neegeru problema ka siem valstim. Cta strategija ir nepieciesama. Man ir zel teikt Covid tiek izmantots ka terrorisms t.i. metode veikt izmainas sabiedriba un valstij kuri citos apstaklos NEKAD nebutu pienemami. Loti daudz informacij par Covid tiek publiceta katru dienu , loti daudz jaunumi par ko musu valsts Covid trinumverate eksperti drossvien nav litas kursa. To var liecinat par Vinkeles Kontroles programu kura nav mainijusies, nav pielagojusies jauniem apstakliem un faktiem un ir vienkarsi viena dimensija. Ko musu tauta padarijusi lai pelnit tadu Vinkjelli-- vina sacuukas dzivi 2 miljoniem Latviesu iedzivotajiem un vinai acimredzot vienalgi
snm
s
Makrona rīcību nesaprot pat Makrona atbalstītāji. Frizētavām joprojām tiks liegts darboties, savukārt skolas tiks atvērtas. Uz frizētavu cilvēki var neiet, bet apgriezt matus var viens otram ģimenē. Savukārt, ejot uz skolu, riskam tiek pakļauti gan skolēnu vecāki, gan vecvecāki, gan kaimiņi, respektīvi, ļoti liela sabiedrības daļa.
Ilgāk un stingrāk
I
Tā, lai ekonomika pilnībā nosēžas uz grunts. Kad sāks aptrūkties pārtijas krājumi, tad pieaugs mirstība no citiem iemesliem, tostarp no laupīšanās gūtiem ievainojumiem
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits