Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Peskovs baumas par Putina villu Spānijā nodēvē par joku

Krievijas prezidenta Vladimira Putina pārstāvis piektdien noraidīja medijos izskanējušās ziņas, ka Kremļa saimniekam piederot luksusa villa Spānijā, kurā viņš stādot vīnogu dārzu. 

Ceturtdien laikraksta Britain's Daily Mail tīmekļa vietnē, atsaucoties uz saviem avotiem un informāciju spāņu interneta vietni Olive News, ka 62 gadus vecais Krievijas līderis stāda vīnogu dārzu, lai vairākus miljonus vērtajā villā pie Spānijas pilsētas Marveljas varētu ražot ekskluzīvus vīnus. 

"Nē, tā nav patiesība, tas ir neoriģināls joks," radiostacijai Eho Moskvi norādīja Putina pārstāvis Dmitrijs Peskovs. "Tas neatbilst realitātei."

Peskovs piebilda, ka šādi ziņojumi rada negodu "respektablam izdevumam". 

"Diemžēl pēdējā laikā žurnālisti nav parādījuši sevi no labākās puses (..) un rakstot nerāda savas profesionālās īpašības," norādīja Putina pārstāvis. 

Kremli regulāri sanikno medijos izskanējušās ziņas, ka Putinam, kurš pērn ienākumos deklarēja tikai nedaudz vairāk kā 84 000 eiro (pēc toreizējā apmaiņas kursa) un vienu 77 kvadrātmetrus lielu dzīvokli, pieder luksusa īpašumi un apslēptas bagātības. 

2011.gadā kāds uzņēmējs uzstāja, ka Melnās jūras krastā tiekot celts grezns brīvdienu komplekss, tomēr valdības pārstāvji šīs baumas noliedza.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits