Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Ukraiņiem panākumi Robotines, Kļiščijivkas un Andrijivkas rajonos

Ukrainas armija turpina uzbrukumu Melitopoles un Bahmutas virzienos, tai ir daļēji panākumi Zaporižjas apgabalā uz rietumiem no Robotines, kā arī daļēji panākumi Kļiščijivkas un Andrijivkas rajonos, un karavīri nostiprinās ieņemtajās pozīcijās, trešdien ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Bahmutas virzienā krievi nesekmīgi centušies atjaunot zaudēto stāvokli Doneckas apgabala Andrijivkas rajonā, teikts ģenerālštāba paziņojumā par stāvokli frontē uz plkst.6.

Ukraiņi turpina uzbrukuma darbības Doneckas apgabalā uz dienvidiem no Bahmutas. Ienaidniekam nodarīti dzīvā spēka un tehnikas zaudējumi, ukraiņu karavīri nostiprinās ieņemtajās pozīcijās, teikts paziņojumā.

"Aizvadītās diennakts laikā notika 43 kaujas sadursmes. Kopumā ienaidnieks veica piecus raķešu un 108 aviācijas triecienus, 55 apšaudes ar daudzlādiņu reaktīvajām iekārtām," kam pakļautas gan Ukrainas armijas pozīcijas, gan civilie objekti, teikts paziņojumā.

Savukārt Ukrainas armijas aviācija aizvadītās diennakts laikā veica 14 uzlidojumus krievu dzīvā spēka un kara tehnikas koncentrācijas rajoniem. Doti triecieni arī sešiem ienaidnieka zenītraķešu kompleksiem.

Ukrainas raķešu karaspēka vienības veica triecienus trim krievu dzīvā spēka un kara tehnikas koncentrācijas rajoniem, kā arī 21 ienaidnieka artilērijas iekārtai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits