Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Bijušais airBaltic viceprezidents Pomerancevs vadīs lielu lidostu Krievijā

Bijušais aviokompānijas airBaltic viceprezidents un Rīgas Tūrisma attīstības biroja valdes loceklis Grigorijs Pomerancevs turpmāk vadīs vienu no lielākajām Krievijas lidostām, vēsta interneta žurnāls Freecity.lv.

Pomeranceva jaunā darba vieta ir Tolmačovas lidlauks pie Novosibirskas, Dienvidsibīrijā, kas ir viena no lielākajām Krievijas lidostām ar diviem termināļiem - iekšzemes un starptautiskajiem lidojumiem. Lidostā ir divi skrejceļi. Viens no tiem būvēts, vēl cerot, ka to izmantos daudzkārt lietojamie kosmiskie kuģi.

Pērn konkursā World Routes Award Tolmačovas lidlauks atzīts par labāko lidostu Neatkarīgo valstu savienības (NVS) teritorijā.

Novosibirskas gubernators Vasilijs Jurčenko paziņojis, ka nākamgad lidostā tiks veidots speciālā ekonomiskā zona, vēsta Freecity.lv.

Pomerancevs bija ilgggadējs airBaltic darbinieks. Bijis direktors, kas atbild par aviokompānijas darbību uz zemes, vēlāk kļuva par viceprezidentu tirdzniecības un mārketinga jautājumos.

Pērn decembrī viņš nomainīja bijušo airBaltic vadītāju Bertoltu Fliku nodibinājuma Rīgas Tūrisma attīstības birojs valdē. Šo amatu Pomerancevs pametis šogad augustā, raksta Freecity.lv. Uzņēmumu reģistrā gan šādas izmaiņas vēl nav reģistrētas, liecina firmas.lv informācija.

Freecity.lv norāda, ka Latvijas vadošie menedžeri Krievijā biznesa vidē tiek uzskatīti par ļoti vērtīgiem kadriem. Piemēram, ilggadējā Latvijas finanšu nozares darbiniece Ineta Done nesen kļuvusi par bankas MDM privātbaņķieru struktūrvienības vadītāju un būs atbildīga par bankas augstākās kvalitātes jeb "premium" pakalpojumiem un klientu piesaisti Maskavā un Sanktpēterburgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievi mēģinājuši uzbrukt Harkivas apgabalā

Krievi piektdien mēģinājuši veikt sauszemes uzbrukumu pāri robežai Harkivas apgabalā, un kaujas tur turpinās, pavēstīja Ukrainas Aizsardzības ministrija.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits