Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Krievija un Polija strīdas par vēsturi

Varšava un Maskava gada nogalē ir iesaistījušās vārdu karā saistībā ar postošajiem Otrā pasaules kara notikumiem. Poliju ir satraukuši Krievijas prezidenta Vladimira Putina paziņojumi, kuros viņš apsūdzēja Varšavu kara izraisīšanā un sadarbībā ar nacistisko Vāciju. Kremļa pēdējo nedēļu retorika ir saistīta ar Eiropas Parlamenta (EP) rezolūciju, kurā tiek nosodīts tā dēvētais Molotova–Ribentropa pakts, ar kuru divi totalitārie režīmi – nacistiskā Vācija un Padomju Savienība – sadalīja Eiropu.

Top komentāri

Ripa
R
Tie nav strīdi. Tā ir industriālu mērogu melu straume, ko ražo staļina mantinieki, lai slēptu patiesību par savu noziedzīgo režīmu.
to bet
t
Impērijas ziemeļos toreiz visur dzīvoja somugru tautas. Tagad tās ir gandrīz pilnībā pārkrievotas, bet toreiz somugri tur bija ap 95%, bet krievu tur nebija gandrīz nemaz. Ja toreiz visas somugru tautas būtu ieguvušas neatkarību vai vismaz pievienotos Somijai, tad šodien visi Ziemeļi līdz Urāliem tiešām būtu kā Somija.
Ješka
J
Putina slavinātais Staļins bija oficiāls Hitlera sabiedrotais, jau kara sākumā Krievija un Vācija rikoja kopīgas armijas parādes. Nozēlojami, ka Krievija, pati būdama nacistu atbalstītāja un līdzskrējēja, savos grēkos vaino citus .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits