Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ukrainas Drošības dienests sarīkojis sprādzienu Krievijas Severomuiskas dzelzceļa tunelī

Ukrainas Drošības dienests šodien noorganizējis sprādzienu dzelzceļa Baikāla-Amūras maģistrālē Severomuiskas tunelī Burjatijā, atsaucoties uz anonīmiem avotiem, vēsta aģentūra UNIAN.

"Faktiski tas ir vienīgais nopietnais dzelzceļa savienojums starp Krieviju un Ķīnu. Un tagad šis maršruts, ko Krievija cita starpā izmanto militārām piegādēm, ir paralizēts," sacījis viens no avotiem. Viņš norādījis, ka sprādziens ir kārtējā veiksmīgā Ukrainas Drošības dienesta īpašā operācija, bet dienests oficiāli nav sniedzis nekādus komentārus.

"Kravas vilciena kustības laikā eksplodēja četri spridzekļi. Tagad notikuma vietā strādā Krievijas Federālais drošības dienests, dzelzceļnieki nesekmīgi cenšas mazināt Ukrainas Drošības dienesta speciālās operācijas sekas," ziņo avoti.

Krievija ir apstiprinājusi, ka Severomuiskas tunelī noticis incidents, un Krievijas propagandisti preču vilciena ugunsgrēkā vaino "kabeļu tīkla īssavienojumu".

"Telegram" kanāls "Baza" ziņo, ka kravas vilcienam ar 50 vagoniem iebraucot tunelī, mašīnists sadzirdējis troksni. Vienā no vagoniem esot izcēlies ugunsgrēks, kā rezultātā bojāti trīs citi vagoni. Vēlāk vienā no dzelzceļa posmiem konstatēts, ka izdegušas kabeļu līnijas 200 metru garumā. No viena vagona sākusi tecēt degviela.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits