Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Ogre nespēj Ventspilij sagādāt pirmo zaudējumu šosezon

Ogres basketbolisti sestdien Pafbet Latvijas-Igaunijas basketbola līgas (LIBL) 2020./2021.gada sezonas trešās kārtas spēli iesāka daudzsološi, tomēr dueļa turpinājumā neprata nosargāt pārsvaru, ciešot neveiksmi pret Ventspili, kas vēl zaudējuma rūgtuma garšu nav sajutusi.

Ventspils viesos ar 83:76 (19:16, 20:19, 22:17, 22:24) uzvarēja Ogri, svinot jau trešo panākumu pēc kārtas.

Uzvarētāju labā 34 punktus un septiņas atlēkušās bumbas nopelnīja Māris Gulbis, kamēr Artūrs Ausējs izcēlās ar 17 punktiem. Ogres komandā rezultatīvākais ar 25 punktiem un piecām bumbām zem groziem bija Džordans Eliots Laionss, taču vēl 12 punktus pievienoja Uģis Pinete.

Ogrēnieši jau pašā spēles ievadā pēc trim nospēlētām minūtēm bija vadībā ar 12:5, jo tālmetienu realizēja Rinalds Sirsniņš. Teju nākamās piecas ar pusi minūtes mājinieki pretinieku grozā nespēja raidīt nevienu bumbu, kamēr ventspilnieki, pateicoties Kristofera Kofija divpunktu metienam, jau ieguva trīs punktu vadību - 15:12. Tikmēr pašā ceturtdaļas izskaņā Kapteinim Gulbim ar trim iemestiem "sodiņiem" pārsvaru izdevās palielināt līdz +5 (19:14).

Otrās ceturtdaļas vidū Kaspara Bērziņa tālmetiens vēlreiz vadībā izvirzīja mājiniekus (23:22), bet četras minūtes līdz pirmā puslaika beigām tablo jau vēstīja 33:27 par labu Ogrei. Atlikušajā laikā ogrēniešiem atkal piekliboja metienu realizācija, kas Ventspilij pirmo puslaiku ļāva noslēgt ar vadību 39:35. Nākamajās desmit minūtēs Ventspils pārsvars lēnām pieauga, Ogrei aizvien nespējot uzlabot metienu realizāciju.

Pēdējās desmit minūtes Ogre iesāka ar deviņu punktu deficītu (52:61), bet pēc nepilnām četrām spēlētām minūtēm, pateicoties Pinetes īsā laikā gūtiem pieciem punktiem, pretinieku pārsvars bija vien groza attālumā - 61:63. Četras minūtes līdz spēles beigām Ausējs īsā laika posmā iemeta divus tālmetienu un pievienoja vienu precīzu "sodiņu" (75:69), kas lielā mērā arī izšķīra spēles likteni. 

Mazāk nekā minūti līdz dueļa beigām Laionss ar tālmetienu samazināja viesu pārsvaru (76:80), taču tie bija pēdējie ogrēniešu punkti, kā rezultātā piedzīvots jau otrais zaudējums šosezon.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi