Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Spurs pēdējās sekundēs izrauj uzvaru pār Suns

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē Sanantonio Spurs otrdien pēdējās sekundēs atspēlēja trīs punktu deficītu un svinēja minimālu uzvaru viesos pār Fīniksas Suns komandu.

Vēl septiņas sekundes līdz pamatlaika beigām "Suns" bija vadībā ar 114:111, bet tad sekoja drafta pirmā numura Viktora Vembanjamas bumbas trieciens grozā no augšas un teicamā Keldona Džonsona spēle, kurš pēc mājinieku izspēles atņēma bumbu Kevinam Durentam un raidīja to grozā 1,2 sekundes pirms finālsvilpes, panākot 115:114 (18:27, 27:36, 37:32, 33:19) viesu labā.

Mača gaitā "Spurs" bija iedzinējos arī ar 20 punktu deficītu, bet vienīgo reizi paši vadībā izvirzījās tieši pēc Džonsona gūtajiem diviem punktiem pašā spēles izskaņā.

Džonsons uzvarētāju rindās guva 27 punktus, bet Vembanjama izcēlās ar 18 punktiem, astoņām izcīnītām bumbām zem groziem un četriem bloķētiem metieniem. 18 punktus guva arī Devins Vasels, kura kontā vēl sešas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

Mājinieku sastāvā Durents guva 26 punktus, Ēriks Gordons  - 20, bet Jusufs Nurkičs izcēlās ar 12+12.

Citā spēlē Losandželosas "Clippers" bez jaunieguvuma Džeimsa Hārdena sastāvā savā laukumā ar 118:102 (13:18, 34:32, 41:21, 30:31) pārspēja Orlando "Magic" vienību.

Mājinieku rindās 27 punkti, septiņas bumbas zem groziem un septiņas rezultatīvas piespēles Pola Džordža kontā, 18 punktus guva Rasels Vestbruks, bet pa 17 - Bounss Hailends un Normans Pauels.

"Magic" sastāvā rezultatīvakais ar 15 punktiem bija Paolo Bankero, bet 14 punkti Franca Vāgnera rēķinā.

Tikmēr Klīvlendas "Cavaliers" savā laukumā ar 91:109 (24:28, 28:30, 16:28, 23:23) zaudēja Ņujorkas "Knicks" basketbolistiem.

"Cavaliers" sastāvā Donavans Mičels izcēlās ar 26 punktiem, bet uzvarētāju rindās pa 19 punktiem Džuliusa Rendla un Džeilena Bransona kontā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi