Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Wizards rindās jau pieci Covid-19 saslimušie; atceļa arī nākamās divas spēles

Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Vašingtonas Wizards pieci pozitīvi Covid-19 testi, piektdien savā Twitter kontā vēsta The Athletic basketbola apskatnieks Šems Šaranja.

Vēlāk piektdien "Wizards" paziņoja, ka atceltas komandas turpmākās divas spēles, kas bija paredzētas svētdien un pirmdien savā laukumā pret Klīvlendas "Cavaliers". Vašingtonas vienībai nākamā spēle paredzēta trešdien viesos pret Šarlotas "Hornets".

Jau ziņots, ka vairāku Covid-19 gadījumu dēļ "Wizards" neaizvadīja trešdienas maču ar Jūtas "Jazz", kā arī tika pārcelta "Wizards" spēle pret "Pistons". Sastāvam nav iespējams pieteikt astoņus spēlētājus.

Pirmdien "Wizards" tikās ar Fīniksas "Suns", kas trešdien paziņoja, ka drošības labad neaizvadīs spēli ar Atlantas "Hawks".

"Vašingtonas "Wizards" tagad ir līdz pieciem spēlētājiem, kuriem koronavīrusa tests ir pozitīvs," piektdien uz saviem informācijas avotiem "Twitter" atsaucas Šaranja.

Jau ziņots, ka trešdien NBA paziņoja, kopš 6.janvāra 497 spēlētājiem veikti Covid-19 testi, no kuriem 16 uzrādījuši pozitīvu rezultātu. 

Otrdien līgas vadība un spēlētāju asociācija (NBPA) vienojās par striktākiem Covid-19 ierobežošanas noteikumiem. Turpmākās divas nedēļas visi spēlētāji un treneri lūgti atrasties savās dzīvesvietās, ja komanda ir atgriezusies no izbraukuma. Šie noteikumi neattiecas uz komandas rīkotajiem pasākumiem.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi