Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā 0 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Arī Wizards zvaigzne Bīls nepiedalīsies sezonas noslēguma turnīrā Orlando

Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika komandas biedrs Bredlijs Bīls nepiedalīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2019./2020.gada sezonas noslēguma turnīrā, ziņo Vašingtonas Wizards.

Kā ziņo vienība, Bīls guvis labās rokas pleca rotatora manžetes savainojumu. 

"Bredlijs darīja visu, lai varētu spēlēt, bet pēc papildus pārbaudēm individuālajās nodarbībās nonācām pie secinājuma, ka viņam labāk būtu nepiedalīties spēlēs Orlando, lai izvairītos no smagāka savainojuma," atzīst kluba ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards.

Bīls jau sezonas gaitā juta diskomfortu plecā un strādāja kopā ar komandas ārstiem, lai trauma netraucētu spēlēt. Sezonas pārtraukuma laikā simptomi kļuva izteiktāki, un Bīls uzsāka rehabilitāciju ar mērķi atgriezties laukumā. Amerikāņu aizsargs nedosies kopā ar komandu uz Orlandu un turpinās traumas dziedēšanas procesu.

Sezonas pārtraukšanas brīdī Bīls ar vidēji 30,5 punktiem spēlē NBA rezultatīvāko spēlētāju sarakstā atpalika tikai no Džeimsa Hārdena, kurš guvis caurmērā 36,7 punktus. Tāpat Bīls vidēji vienā mačā atzīmējies ar 6,1 rezultatīvu piespēli.

Nedaudz vēlāk par nespēlēšanu Orlando paziņoja arī Rodiona Kuruca komandas biedrs Bruklinas Nets vienībā Spensers Dinvidijs, kurš inficējies ar Covid-19.

"Pēc vēl viena pozitīva testa un, ņemot vērā simptomus, komanda, ārsti  un es esam nolēmuši, ka manis paša un vienības interesēs būs, ja nespēlēšu Orlando. Atbalstīšu komandu katrā tās solī," tviterī raksta Dinvidijs.

Dinvidijam šosezon caurmērā vienā mačā ir 20,6 punkti, 6,8 rezultatīvas piespēles un 3,5 atlēkušās bumbas.

Nets šobrīd ieņem septīto vietu Austrumu konferencē un atrodas nestabilā "play-off" pozīcijā.

Sezonas noslēguma turnīra aizvadīšana Orlando daudzos radījusi bažas, jo vēl sestdien Floridas štatā tika konstatēti vairāk kā 11 000 jauni saslimšanas gadījumi, kas ir lielākais skaits kopš pandēmijas sākuma.

Jau ziņots, ka sezonas noslēguma turnīrā nespēlēs arī Bertāns, kurš rudenī kļūs par brīvo aģentu.

Wizards Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, bet pirmais astoņnieks ir sešu uzvaru attālumā. ASV galvaspilsētas komandai ir niecīgas cerības spēlēt izslēgšanas turnīrā.

NBA sezona atsāksies 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties Disney's ESPN Wide World of Sports Complex telpās Orlando.

Sezonas noslēguma turnīra aizvadīšana Orlando daudzos radījusi bažas, jo vēl sestdien Floridas štatā tika konstatēti vairāk kā 11 000 jauni saslimšanas gadījumi, kas ir lielākais skaits kopš pandēmijas sākuma.

(papildināta visa ziņa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi