Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bertāns bez punktiem Mavericks zaudējumā NBA pusfināla pirmajā spēlē

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien palika bez gūtiem punktiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pusfināla pirmajā spēlē, viņa pārstāvētajai Dalasas Mavericks komandai piedzīvojot zaudējumu.

"Mavericks" viesos Rietumu konferences finālsērijas pirmajā mačā ar 87:112 (18:28, 27:26, 24:34, 18:24) atzina Goldensteitas "Warriors" pārākumu.

Bertāns spēlēja 13 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā netrāpīja mērķī četrus tālmetienus. Viņa kontā bija arī viena atlēkusī bumba, divas pārtvertas piespēles un viena personīgā piezīme, kā arī +/- rādītājs -5

"Mavericks" līderis Luka Dončičs šajā spēlē guva 20 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, taču pieļāva arī septiņas kļūdas un spēja realizēt tikai sešus no 18 metieniem no spēles, maču pabeidzot ar sliktāko +/- rādītāju -30.. Tikmēr 17 punktus guva pensers Dinvidijs, bet 14 - Džeilens Bransons.

"Warriors" komandā septiņi spēlētāji guva vismaz desmit punktus, bet rezultatīvākais ar 21 punktu un 12 bumbām zem groziem bija Stefens Karijs. Pa 19 punktiem Džordana Pūla un Endrū Viginsa rēķinā.

"Mavericks" regulārajā turnīrā uzvarēja 52 no 82 spēlēm un ieņēma ceturto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Warriors" ar 53 panākumiem bija trešie.

Arī nākamo maču sērijā līdz četrām uzvarām komandas piektdien aizvadīs "Warriors" mājvietā, bet turpinājumā divi mači notiks Dalasā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi