Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Bertāns: vasarā ieguldīju daudz darba, esmu gatavs sezonai

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) masu mediju dienā Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns pastāstīja, ka vasarā ir ieguldījis pamatīgu darbu, lai atgūtos no traumas, un jūtas gatavs sākt jauno sezonu.

Bertāns, kurš pārstāv Vašingtonas "Wizards" vienību, pagājušo sezonu noslēdza ar kājas savainojumu, tāpēc daļu vasaras pavadīja, ārstējot savainojumu un atgūstot fizisko formu. 

"Esmu gatavs sezonai. Sezonas beigās mani apstādināja trauma, kas arī paņēma pusi starpsezonas. Šajā laikā arī aizvadīju pāris spēles ar izlasi un ieguldīju daudz individuālā darba," izteicās latvietis par aizvadīto vasaru. "Tās bija apmēram sešas nedēļas gandrīz bez basketbola, tikai treniņi fiziskās formas atgūšanai."

Vašingtonas komandā starpsezonā par jauno galveno treneri kļuva Vess Anselds jaunākais. Izmaiņas skāra arī komandas sastāvu, jo tika aizmainīts Rasels Vestbruks un pievienoti vairāki jauni spēlētāji. Bertāns atklāja, ka galvenais treneris lūdza visus ierasties Vašingtonā pēc iespējas ātrāk, lai spētu iepazīties gan ar treneriem, gan jaunajiem komandas biedriem un arī pierast pie sistēmas, kādā tiks spēlēts.

"Tagad galvenais mērķis ir izveidot komandas "ķīmiju". Tas būs grūti sezonas sākumā, bet ceru, ka pēc iespējas ātrāk sāksim spēlēt labu basketbolu," teica Bertāns.

Runājot par pagājušo sezonu, latvietis teica, ka labāk vēlētos to aizmirst. "Nevar visu sezonu mest ar 45 vai 50 procentu precizitāti, kaut kādā brīdī gaidāms kritums. Viens no labākajiem snaiperiem Klejs Tompsons teica, ka tajā brīdī ir jāturpina mest gan treniņos, gan spēlēs," mediju pārstāvjiem atklāja latvietis.

Pagājušā gada novembrī Bertāns noslēdza piecu gadu līgumu ar "Wizards" vienību, kura summa ir 80 miljoni ASV dolāru.

Pirmo pārbaudes spēli Vašingtonas komanda aizvadīs 6.oktobrī pret Hjūstonas "Rockets".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi