Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Biļetes cena uz Braienta karjeras pēdējo spēli sasniedz astronomisku summu

Losandželosas Lakers komandas zvaigzne Kobe Braients naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika aizvadīs savas karjeras pēdējo spēli Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), par kuras apmeklējumu biļetes cena sasniegusi 27 500 ASV dolārus.

Lakers gaidāmajā mačā savā laukumā uzņems Jūtas Jazz komandu. Uz maču Staples Center arēnā, kuras ietilpība ir mazliet vairāk par 18 tūkstošiem skatītāju, visas biļetes ir izpārdotas.

Atkārtotā pārdošanā nonākušo biļešu cenu amplitūda ir no 700 līdz 27 500 dolāriem. Lakers komanda brīdinājusi līdzjutējus par iespējamiem krāpniecības mēģinājumiem un aicinājusi biļetes iegādāties oficiālās tirdzniecības vietās. Tomēr arī oficiālās tirdzniecības vietās biļete maksā līdz pat 10 000 dolāru.

Pašlaik 37 gadus vecais Braients ir pieckārtējs NBA čempions un trešais rezultatīvākais spēlētājs līgas vēsturē, kā arī divkārtējs olimpiskais čempions. Gaidāmajā mačā tiks pielikts punkts viņa 20 gadus ilgajai basketbolista karjerai.

Naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika notiks vēl viena spēle, kas raisījusi ažiotāžu un pastiprinātu līdzjutēju interesi par biļetēm. NBA čempionvienība Goldensteitas Warriors savā laukumā uzņems Memfisas Grizzlies.

Ja šajā spēlē Warriors gūs panākumu, Goldensteitas komanda pārspēs NBA uzvaru rekordu - 72 panākumi 82 regulārā čempionāta spēlēs -, kas kopš 1995./1996.gada sezonas pieder leģendārā Maikla Džordana pārstāvētajai Čikāgas Bulls vienībai.

Lai klātienē redzētu, vai Warriors spēs izcīnīt šosezon 73.uzvaru un pārspēs NBA rekordu, atkārtotā tirdzniecībā nonākušas biļetes, kuru cena ir amplitūdā no 336 līdz 15 900 dolāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi