Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

BK Ventspils atsakās no Bakiča, klubam pievienojas amerikānis Diane

BK Ventspils klubs pārtraucis līgumattiecības ar Melnkalnes basketbolistu Bojanu Bakiču, taču komandai pievienojies amerikāņu uzbrucējs Mamadi Diane, informē klubs.

1,96 m garais un 25 gadus vecais M.Diane ieradās Ventspilī 30.decembrī un kopā ar komandu ir aizvadījis jau vairākus treniņus.

M.Diane līdz šim spēlēja slovāku klubā BK Bemaco Spu Nitra, kas arī piedalījās FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņā, taču komandai neizdevās izkļūt no savas apakšgrupas, jo zaudēja piecās no sešām spēlēm. FIBA Eiropas Izaicinājuma kausā M.Diane vidēji spēlē laukumā pavadīja 26 minūtes, guva 18 punktus, ieguva divas atlēkušās bumbas un divas reizes rezultatīvi piespēlēja. Spēlējis arī pret BK Ventspils nākamās kārtas pretinieci Vācijas klubu EWE Baskets, guva 18 punktus.

BK Ventspils galvenais treneris Gundars Vētra norādīja, ka pēc Jāņa Strēlnieka aizbraukšanas un Toda Abernetija atbraukšanas komandas vadība nonākusi pie secinājuma, ka jāveic papildus korekcijas komandas komplektācijā un B.Bakiča vietā jālūkojas pēc savādāka ampluā spēlētāja. 

"Mums nav nekādu pretenziju pret Bakiču kā pret spēlētāju. Varbūt viņam neizdevās parādīt savu vislabāko sniegumu mūsu komandā, bet paldies par laiku, ko viņš pavadīja mūsu komandā un palīdzēja izcīnīt uzvaras, kā arī par to, ka bija labs komandas biedrs. Tomēr mums bija jāizdara secinājumi, šīs izmaiņas komandas sastāvā bija jāveic. Tieši tāpēc tika pieņemts lēmums atvest Mamadi Diane," G.Vētra citēts BK Ventspils mājas lapā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi