Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Braients un Lakers piedzīvo smagāko sagrāvi komandas vēsturē

Visu laiku smagāko zaudējumu kluba vēsturē pirmdien piedzīvoja Losandželosas Lakers komanda, kas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē izbraukumā ar 75:123 (16:34, 21:30, 21:34, 17:25) kapitulēja Jūtas Jazz priekšā.

Zaudējums ar 48 punktu starpību ir Lakers komandas smagākā neveiksme tās vēsturē, bet ar tādu pašu rezultāta starpību šī vienība 2014.gada martā piekāpās otram Losandželosas klubam Clippers (94:42).

Jazz sastāvā 30 punktus šajā spēlē iemeta Rodnijs Hūds, bet Lakers rindās ar 16 punktiem labākais bija Lūiss Viljamss. Tikmēr Losandželosas kluba zvaigzne Kobe Braients, kam šī ir pēdējā sezona profesionālajā basketbolā, guva tikai piecus punktus. Viņa plus/mīnus rādītājs šajā mačā bija vissliktākais (-44).

Lakers vienība šosezon guvusi tikai 15 uzvaras, bet, lai izvairītos no sliktākās sezonas vēsturē, Losandželosas komandai atlikušajās astoņās spēlēs jāizcīna seši panākumi.

Pirms šī mača īpašā ceremonijā tika godināts bijušais Jazz basketbolists krievs Andrejs Kiriļenko, kurš šobrīd ir Krievijas Basketbola federācijas prezidents.

Pie kārtējā triple-double šosezon ticis viens no Oklahomasitijas Thunder līderiem Rasels Vestbruks, kurš izbraukuma uzvarā ar 109:100 (27:21, 34:27, 36:26, 22:26) pār Toronto Raptors izcēlās ar 26 punktiem, 12 rezultatīvām piespēlēm un 11 atlēkušajām bumbām. Tikmēr 34 punktus mājinieku grozā salādēja Kevins Durants.

Vestbrukam šis bija jau 16.triple-double sezonā, kas ir labākais rādītājs kopš 1988./1989.gada sezonas, kad 17 reizes ko tādu paveica Maģiskais Džonsons. Martā Thunder līderis izcēlies jau ar septiņiem triple-double - iepriekš septiņas reizes divciparu skaitļus trijos statistikas rādītājos viena mēneša laikā 1989.gadā sasniedza Maikls Džordans.

Tikmēr no izslēgšanas spēlēm turpina attālināties Čikāgas Bulls, kas pirmdien savā laukumā ar 100:102 (31:22, 14:30, 26:28, 29:22) piekāpās Atlantas Hawks basketbolistiem, piedzīvojot jau ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Atlantas kluba sastāvā 26 punktus iemeta Džefs Tīgs.

Austrumu konferences kopvērtējumā Bulls ar 36 uzvarām 73 spēlēs ir desmitajā vietā, no pirmā astoņnieka atpaliekot par trīs uzvaru tiesu.

Jau vēstīts, ka latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks pirmdien 91:99 (28:24, 26:25, 10:19, 27:31) piekāpās Ņūorleānas Pelicans basketbolistiem, bet Latvijas basketbolists šajā spēlē guva 16 punktus, savāca desmit atlēkušās bumbas un bloķēja trīs metienus.

Visas līgas un Rietumu konferences līdere ar 66 uzvarām 73 spēlēs ir Goldensteitas Warriors, kamēr Austrumos ar 52 panākumiem vadībā atrodas Klīvlendas Cavaliers.

Knicks ar 30 panākumiem 75 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferences kopvērtējumā un ir jau zaudējusi cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noslēdzies tradicionālais Stipro Skrējiens

Veiksmīgi noslēdzoties Latvijā lielākajam tautas izturības un piedzīvojumu pasākumam Optibet Stipro Skrējiens, kas pēc ilgāka pārtraukuma atkal notika Ķegumā, atpūtas un sporta kompleksā Zelt...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi