Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Francijas basketbolisti tikai ar lielām grūtībām pārspēj Libānu

Francija otrdien Džakartā Pasaules kausa finālturnīra trešajā spēlē Latvijas vīriešu basketbola izlases pretinieku cīņā par trešo vietu H grupā pieveica Libānu ar 85:79 (19:20, 19:17, 20:22, 27:20).

Lielāko spēles daļu vadībā bija libānieši, pēc Karima Zeinuna divpunktu metiena 15.minūtē panākot lielāko pārsvaru spēlē 35:25.

Francijas izlasē 18 punktus guva Geršons Jabiseli, 17 punktus un sešas kļūdas sakrāja Evans Furnjē, pa 12 punktiem guva Nikolā Batums un Elī Okobo, bet desmit punktus - Izaja Kordinjē.

Libāniešiem Vaels Arakdži izcēlās ar 29 gūtiem punktiem, 12 punktus un sešas atlēkušās bumbas sakrāja Ali Haidars, bet desmit punktus - Omari Spelmens.

Plkst.16.30 pēc Latvijas laika cīņā par pirmo vietu šajā grupā tiksies Latvija un Kanāda, tiešraidē spēli pārraidot kanālam televīzijas kanālam TV3.

Jau ziņots, ka otrdien E grupā vācieši ar 101:75 pieveica Somiju, Dominikānas basketbolisti A grupā ar 75:67 pārspēja Angolas izlasi, bet D grupā pie pirmā panākuma tika Ēģiptes basketbolisti, kuri divu līdz šim zaudējušo komandu duelī ar 100:72 pārspēja Meksikas izlasi.

Finālturnīra 32 komandas ir sadalītas astoņās apakšgrupās. Katras grupas pirmo divu vietu ieguvējas turpinās cīņu par 1.-16.vietu, bet trešās un ceturtās vietas ieguvējas cīnīsies par 17.-32.vietu.

A, B, C un D apakšgrupas komandas cīnās Filipīnās, E un F apakšgrupas izlases spēlē Japānas pilsētā Okinavā, bet G un H apakšgrupu cīņas notiek Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā. Labāko astoņniekā iekļuvušās izlases par medaļām spēkosies "SM Mall of Asia" arēnā Manilas ostas rajonā.

Pasaules kausa finālturnīrā tiks noskaidrotas septiņas Parīzes olimpisko spēļu turnīra dalībnieces, kā arī vēl 19 valstsvienības, kuras kopā ar piecu reģionu priekškvalifikācijas sacensību uzvarētājām nākamvasar cīnīsies par pēdējām četrām ceļazīmēm uz olimpiskajām spēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi