Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kaspars Cipruss atgriezies Valmieras basketbola klubā

Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) pagājušās sezonas bronzas medaļnieki BK Valmiera panākusi vienošanos ar bijušo Latvijas izlases centra spēlētāju Kasparu Ciprusu, kurš sezonu uzsāka BK Jēkabpils sastāvā, vēsta valmieriešu oficiālā interneta mājas lapa.

Centra spēlētājs (31 gads, 210 cm, 115 kg) sezonu uzsāka BK Jēkabpils sastāvā, aizvadot divas spēles Latvijas Basketbola līgā. Tieši pirms BK Valmiera un BK Jēkabpils savstarpējās spēles (valmierieši zaudēja papildlaikā 82:88), pagājušajā nedēļā jēkabpilieši abpusēji vienojās par sadarbības pārtraukšanu ar basketbolistu.

Cipruss BK Valmiera pārstāvējis jau 2010. gadā, kad komandas sastāvā izcīnīja 4.vietu LBL. Kopš tā laika pieredzējušais basketbolists spēlējis Avila (Spānija), Tarvas (Igaunija), Lietkabelis (Lietuva), Odesa (Ukraina) un Jēkabpils komandās.

"Pēc Viktora Iļjina pievienošanās VEF Rīga devām iespēju gan Plivdam, gan Saulītim sevi apliecināt pamata centra pozīcijā, taču ne viens, ne otrs šobrīd šādu lomu vēl nav gatavs ieņemt, līdz ar to jau ilgākā laika posmā meklējām opcijas pastiprināt centra pozīciju. Cipruss ir Valmieras līdzjutējiem pazīstams spēlētājs, jo ir spēlējis šeit jau iepriekš, turklāt Kaspara augsta līmeņa pieredze ir tieši tas, kas mums nepieciešams, lai sekmīgi cīnītos gan Baltijas, gan Latvijas līgās. Pieļauju, ka liela daļa līdzjutēju nezin, bet tieši pie Valmieras jaunatnes basketbola trenera Ojāra Meldera viņš sāka savas nopietnās basketbolista gaitas jaunatnes līmenī. Lai Kasparam veiksmīga atgriešanās un ļoti ceru, ka jau trešdien viņš spēs iepriecināt basketbola līdzjutējus spēlē pret BA Turība,” sacīja Valmieras komandas ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi