Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kaufmanis atgriežas Valmieras kluba rindās

Latvijas basketbola komandā Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola atgriezies pieredzējušais aizsargs Jānis Kaufmanis, trešdien ziņo vienība.

33 gadus vecais spēlētājs karjeras lielāko daļu pavadījis tieši Valmieras komandā, bet iepriekšējo sezonu pavadīja Spānijas trešās līgas klubā Ibizas "Sant Antoni".

Kaufmanis karjeras gaitā ir paguvis pārstāvēt arī tādus klubus kā "VEF Rīga", "Ventspils" un Tallinas "Kalev/Cramo" no Igaunijas, kā arī Spānijas otrās līgas komandu Leidas "ICG Forca".

"Esmu priecīgs atkal atgriezties mājās un pievienoties Valmieras klubam. Šeit ir pavadīta lielākā daļa manas karjeras un piedzīvotas neaizmirstamas uzvaras. Ticu, ka gaidāmajā sezonā spēsim cīnīties par uzvaru katrā spēlē," norāda Kaufmanis, kam gaidāmā būs desmitā sezonā Valmieras klubā. "Pats darīšu visu, ko no manis sagaida treneri, lai šīs uzvaras izcīnītu. Protams, ka būs liels prieks arī atkal spēlēt Valmieras Olimpiskajā centrā, kur atmosfēra vienmēr ir bijusi fantastiska, jo Valmierā mīl basketbolu."

Individuāli labāko sniegumu Kaufmanis demonstrēja 2018./2019.gada sezonā, kad Latvijas-Igaunijas apvienotajā līgā (LIBL) vidēji mačā guva 19,8 punktus, izcīnīja 3,6 atlēkušās bumbas, atdeva 2,9 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 0,9 bumbas. Vairākās no sezonām viņš ir pretendējis arī uz sezonas vērtīgākā spēlētāja apbalvojumu.

"Liels prieks, ka mūsu komandā atgriežas Jānis Kaufmanis. Viens no visu laiku labākajiem un rezultatīvākajiem Valmieras spēlētājiem, kas noteikti ir labs pastiprinājums mūsu komandai gan laukumā, gan ārpus tā," komandas mājaslapā citēts kluba ģenerālmenedžeris Roberts Zeile. "Jāņa vērtīgo pieredzi noteikti novērtēs arī mūsu komandas jaunākie spēlētāji. Jānis ir viens no atraktīvākajiem Valmieras basketbolistiem, kurš ir ļoti mīlēts mūsu līdzjutēju vidū. Lai Jānim laba veselība un veiksmīga sportiskā sezona!"

Pagājušajā Latvijas basketbola līgas (LBL) sezonā "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" ceturtdaļfinālā sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 piekāpās "Ogrei", bet LIBL turnīrā 16 komandu konkurencē ierindojās 15.vietā un izslēgšanas spēlēs neiekļuva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi