Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Meiers ar 12 punktiem palīdz Kalev/Cramo iekļūt FIBA Eiropas kausa kvalifikācijas otrajā kārtā

Latvijas basketbolists Mārtiņš Meiers otrdien guva 12 punktus, palīdzot viņa un Zigmāra Raimo pārstāvētajai Tallinas Kalev/Cramo vienībai iekļūt FIBA Eiropas kausa kvalifikācijas otrajā kārtā.

Tallinas komanda kvalifikācijas pirmajā kārtā ar rezultātu 93:73 (21:25, 31:11, 20:14, 21:23) pārspēja Horvātijas vienību "Cedevita Junior".

Meiers laukumā bija 17 minūtes, kuru laikā guva 12 punktus, realizējot piecus divu punktu metienus un divus no sešiem soda metieniem. Tāpat viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja vienu personīgo piezīmi, bloķēja vienu pretinieku metienu un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu 13.

Savukārt Raimo laukumā pavadītajās 20 minūtēs un 28 sekundēs guva četrus punktus, tika pie divām atlēkušajām bumbām, trīs rezultatīvām piespēlēm, četrām personīgajām piezīmēm, divām pārtvertām bumbām un sakrāja +/- rādītāju +1 un efektivitātes koeficientu desmit.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 14 punktiem bija Artūrs Konocuks, bet pretinieku rindās tikpat punktus guva Pavle Marcinkovičs.

Otrajā kārtā jeb pusfinālā Tallinas "Kalev"/"Cramo" stāsies pretī Kosovas "Prishtina".

Nākamo kārtu Jonavā neizdevās sasniegt Mārtiņa Laksas pārstāvētajai Jonavas "CBet", kas ar 59:65 (19:13, 14:25, 14:18, 12:9) piekāpās Krajovas SCMU.

Laksa laukumā aizvadīja 26 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā guva sešus punktus, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem un visus četrus soda metienus, bet netrāpot grozā nevienu no pieciem tālmetieniem. Tāpat viņš arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pa reizei rezultatīvi piespēlēja un pārķēra bumbu, nopelnīja divas personiskās piezīmes, kā arī noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu četri un +/- rādītāju -4.

Rezultatīvākais Lietuvas komandā ar 20 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām bija Edvins Šeškus, bet par punktu mazāk guva Gorans Huskičs.

Uzvarētāju labā 16 punktus un desmit atlēkušās bumbas sakrāja Demonte Fleningens.

Tāpat nesekmīgi pirmo kārtu centās pārvarēt Estešundas "Jamtland" ar latvieti Andri Kehri treneru korpusā, kas Slupskā ar 73:83 (16:20, 24:19, 23:24, 10:20) zaudēja vietējai komandai Slupskas "Czarni".

Zaudētājiem 22 punktus guva Pjērs Hemptons, bet 19 punktus - Lendriuss Hortons.

Mājinieku rindās 19 punktus, sešas rezultatīvas piespēles un piecas atlēkušās bumbas sakrāja Diante Votkinss.

FIBA Eiropas kauss ir rangā ceturtais turnīrs Vecajā kontinentā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi