Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Nekad nav par vēlu

Jānis Timma finišē NBA Vasaras līgā, nākotne neskaidra.

Pēdējo maču NBA Vasaras līgā aizvadījis Jānis Timma. Latviešu basketbolists guva desmit punktu, tomēr viņa pārstāvētā Orlando Magic ar 78:79 piekāpās Detroitas Pistons.

Vasaras līgā katru gadu spēlē NBA draftā izvēlētie spēlētāji, kas gūst pirmo pieredzi, spēlējot savā jaunajā klubā, bet lielāko daļu veido basketbolisti, kas cenšas izpelnīties uzmanību un iegūt līgumu kādā klubā. Timmu 2013. gadā ar 60. numuru NBA draftā izraudzījās Memfisas Grizzlies, tomēr lielajā līgā viņam nebija lemts spēlēt. Pēdējās divas sezonas uzbrucējs pavadīja Maskavas apgabala Khimki sastāvā. Pagājusī sezona klubam bija pagalam neveiksmīga, ko iespaidoja algu nemaksāšana. 29 gadu vecumā viņš cenšas piepildīt katra basketbolista sapni nonākt NBA. Pēc pēdējās spēles viņš savā Instagram profilā pateicās par doto iespēju. "Pēdējie mēneši man ir bijuši grūti. Kā es to esmu teicis un kā to teikusi mana sieva, nekad nevajag padoties. Viss atkarīgs no tā, cik ļoti vēlies to sasniegt. Vēlos pateikties savai ģimenei un draugiem. Bez jūsu atbalsta es šeit neatrastos."

Timmas nākotne ir neskaidra. Iespējams, kāds no NBA klubiem viņam piedāvās līgumu, tomēr viņa sniegums Vasaras līgā neizcēlās uz pārējo fona. Ievērību sociālajos tīklos viņš ieguva, pateicoties blondajiem matiem, kas atgādināja amerikāņu repera Eminema izskatu XXI gadsimta sākumā.

Anžejs Pasečņiks divas nepilnas sezonas pavadīja Vašingtonas Wizards sistēmā, tomēr 2021. gada janvārī viņu no kluba atskaitīja. Vasaras līgā pēdējo maču viņš aizvadīja naktī uz trešdienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi