Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

papildināta - Helmanis salauzis Andžejevskim degunu, būs jāoperē

Ass incidents otrdien noticis LBL spēlē starp Valmieras un Barons komandām - kādā no epizodēm pieredzējušais Uvis Helmanis ar elkoni iesita vienam no valmieriešu līderiem Jurim Andžejevskim. Sekas bēdīgas - lauzti divi deguna kauli un smadzeņu satricinājums, turklāt nepieciešama operācija.Andžejevskim piektdien Rīgā veiks deguna kaulu operāciju.

Pēc tās viņam divas līdz trīs dienas būs jāpavada slimnīcā. Treniņus Andžejevskis varēs atsākt nākamās nedēļas sākumā. Trenēties varēs gan tikai ar speciālu deguna aizsargu, jo deguns pēc operācijas būs viegli traumējams."Kārtējā spēle ar slikti nospēlētām beigām, bet uzvara paliek uzvara. Pirmās 35 minūtes nospēlējām līmenī, tāpēc arī bijām vadībā un aizsardzībā savācām visas bumbas. Kāds no spēlētājiem atkal izdomāja kaut ko ne tā darīt kā bijām sarunājuši un sākās dažādas problēmas," pēc spēles komentēja Valmieras komandas galvenais treneris Gatis Melderis."Vēlos uzsvērt - spēles beigas parāda to, ka saspēles vadītāji mums nav tik pieredzējuši, lai dotajā brīdi uzņemtos to lielo atbildību. Ar "nelielu" Uvja Helmaņa palīdzību tika traumēts Jura Andžejevska deguns. Tas arī bija viens no iemesliem, kāpēc beigas tādas sanāca. Jurim tika lauzts deguns, un tas mūs "izsita no sliedēm"," teica Melderis.Spēlē ar 71:64 uzvarēja Valmieras komanda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi