Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Porziņģa 14 punkti sekmē Wizards uzvaru pār Timberwolves

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 14 punktus un palīdzēja Vašingtonas Wizards atspēlēties un izcīnīt uzvaru.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 114:106 (21:36, 30:23, 25:28, 38:19) pārspēja Minesotas "Timberwolves", tiekot pie ceturtā panākuma pēdējās piecās spēlēs.

Porziņģis laukumā bija 31 minūti un 57 sekundes, kuru laikā grozā meta trīs no deviņiem divu punktu metieniem, vienu no trijiem tālmetieniem un piecus no septiņiem soda metieniem. Viņa kontā arī piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, divi bloķēti metieni un trīs personīgās piezīmes, noslēdzot maču ar +/- rādītāju -2.

Pirmajā ceturtdaļā rezultatīvāki bija mājinieki, vienubrīd iekrājot pat 20 punktus lielu pārsvaru, taču pārējā spēles daļā Vašingtonas vienībai izdevās atspēlēties un tikt pie uzvaras, noslēdzošajās spēles 12 minūtēs gūstot divas reizes vairāk punktu nekā pretinieki.

"Wizards" rindās rezultatīvākais ar 35 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš 12 no visiem saviem gūtajiem punktiem sakrāja tieši izšķirošās ceturtdaļas pēdējās piecās minūtēs, kaldinot viesu uzvaru. Vēl 16 un 15 punktus pievienoja attiecīgi Kails Kuzma un Korijs Kisperts.

Starp laukuma saimniekiem ar 34 punktiem izcēlās Entonijs Edvardss, bet Rūdijs Gobērs, gūstot 17 punktus un izcīnot 19 bumbas zem groziem, sakrāja "double-double".

"Wizards" ar 28 uzvarām un 30 neveiksmēm Austrumu konferences turnīra tabulā atrodas devītajā vietā, kamēr "Timberwolves" ar bilanci 31-30 Rietumu konferencē ierindojas astotajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi