Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Porziņģim 13 punkti Celtics graujošā uzvarā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, viņa pārstāvētajai Bostonas Celtics komandai gūstot uzvaru, savukārt Dāvis Bertāns neizgāja laukumā spēlē, kurā viņa Oklahomasitijas Thunder komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Celtics" mājās ar rezultātu 155:104 (44:27, 31:27, 34:17, 46:33) pārspēja Indiānas "Pacers" basketbolistus.

Bostonas komanda aizvadīja savu rezultatīvāko spēli kopš 1959.gada februāra, kad ar 173:139 uzvarēja Mineapolisas "Lakers" (tagad - Losandželosas "Lakers").

Porziņģis laukumā pavadītajās 27 minūtēs un astoņās sekundēs realizēja vienu no trim tālmetieniem, divus no četriem divpunktu metieniem un visus sešus soda metienus. Viņa kontā bija arī sešas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles un trīs piezīmes. "Celtics" ar latvieti laukumā iemeta par 27 punktiem vairāk nekā ielaida.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 30 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām bija Džeisons Teitams, rezultatīvi spēlējot arī Derikm Vaitam (18 punkti), Semam Hauzeram (17), Džeilenam Braunam (16), Džrū Holidejam un Peitonam Pričardam (abiem pa 15).

"Pacers" komandā 18 punktus guva Timotijs Džons Makonels.

"Celtics" ar četrām uzvarām četrās spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē.

Tikmēr "Thunder" savā laukumā ar rezultātu 106:110 (33:14, 18:29, 26:35, 29:32) zaudēja Ņūorleānas "Pelicans" basketbolistiem.

"Thunder" rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Šejs Gildžess-Aleksandrs, kurš 3,3 sekundes pirms pamatlaika beigām nerealizēja tālmetienu, kas dotu vadību. 19 punktus un 11 atlēkušās bumbas pievienoja Čets Holmgrens, bet 18 punkti bija Džeilenam Viljamsam.

"Pelicans" komandā 29 punktus guva un 11 atlēkušās bumbas izcīnīja Kristians Džeimss Makolums, kamēr Zaionam Viljamsonam bija 20 punkti, deviņas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles, bet Jonam Valančūnam - 19 punkti un deviņas bumbas zem groziem. Brendons Ingrems ceļgala sāpju dēļ nespēlēja.

"Thunder" ar trim uzvarām piecās spēlēs ieņem sesto vietu Rietumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi