Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Spāņi atstāja tukšā

Vairākas neveiksmīgas epizodes mazrezultatīvas spēles galotnē liedza VEF Rīga basketbolistiem savā laukumā sarūpēt intrigu pret vienu no FIBA Čempionu līgas turnīra favorītiem Tenerife. Tas Jāņa Gailīša vadītajai komandai otrajā grupu turnīrā bija piektais zaudējums tikpat spēlēs un pēdējā iespēja tikt pie panākuma būs pēc nedēļas Bosnijā.

Viena no Spānijas ACB līgas vadošajām komandām Rīgā kontrolēja cīņas gaitu teju visā tās garumā, tomēr vefiešiem, galvenokārt pateicoties Miheila Kaizera produktīvajam sniegumam, līdz pat pēdējās ceturtdaļas sākumam izdevās turēties rokas stiepiena attālumā. Pēdējo ceturksnī komandas šķīra vien pāris precīzu metienu tiesa, tomēr izšķirošajā brīdī pie tiem tika konkurenti.

''Šajās epizodēs pieļāvām pārāk daudz kļūdu, bet Tenerife komandā ir rūdīti spēlētāji, kuri nekavējās tās izmantot, lai uzvarētu,'' VEF Rīga galvenais treneris Jānis Gailītis norādīja uz vairākām situācijām, kurās tālie viesi nospēlēja ļoti rezultatīvi. 

Treneris norādīja, ka visā spēlē pietrūkusi agresivitāte aizsardzībā un stabilitāte uzbrukumā, tomēr pauda gandarījumu par parādīto cīņassparu gan šajā spēlē, gan sarežģītajā turnīrā kopumā. Gailīša vārdiem pievienojās arī komandas rezultatīvākais spēlētājs Miheils Kaizers, norādot, ka bilance turnīra tabulā īsti neataino Latvijas čempionu sniegumu. ''Šosezon bija kāpumi un kritumi, bet nevienā brīdī nepadevāmies. Visu cieņu komandas biedriem, ar kuriem kopā šosezon līdz šim esam parādījuši labu sniegumu,'' uzsvēra amerikāņu uzbrucējs. 

Rīdzinieki Eirokausu sezonu pabeigs nākamajā nedēļā ar spēli pret Igokea, kas dienu iepriekš negaidīti apspēlēja citu spāņu klubu Burgosas San Pablo un turpina cīņu par vietu labāko astoņniekā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi