Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Strēlniekam astoņi punkti CSKA uzvarā Eirolīgas ceturtdaļfināla otrajā spēlē

Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks piektdien guva astoņus punktus otrajā ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla spēlē, palīdzēdams Maskavas CSKA svinēt panākumu.

CSKA mājās ar 78:67 (23:25, 27:17, 10:13, 18:12) uzvarēja Stambulas "Fenerbahce Beko", sērijā līdz trim uzvarām panākot 2-0.

Strēlnieks nospēlēja 16 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā guva astoņus punktus un divreiz rezultatīvi piespēlēja. Basketbolists grozā raidīja vienīgo divpunktu metienu un divus no četriem tālmetieniem. Viņš arī pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja trīs personīgās piezīmes un spēli noslēdza ar četriem efektivitātes koeficienta punktiem.

Rezultatīvākais Maskavas klubā ar 14 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm bija Daniels Hekets, bet "Fenerbahce Beko" rindās 27 punkti Marko Guduričam.

Piektdien otro ceturtdaļfināla spēli pret Sanktpēterburgas "Zeņit" aizvada Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona", kas sērijā ir iedzinējos ar 0-1.

Jau ziņots, ka otrajās ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla spēlēs ceturtdien uzvaru savā laukumā izcīnīja Stambulas "Anadolu Efes" un Milānas "AX Armani Exchange Olimpia", izvirzoties vadībā sērijā ar 2-0. Stambulas komanda ceturtdaļfinālā tiekas ar Madrides "Real", bet milānieši ar Minhenes "Bayern".

Sērijas ceturtdaļfinālā norit līdz trim vienas komandas uzvarām.

Desmito vietu pamatturnīrā ar 18 panākumiem 34 spēlēs ieņēma Artūra Kuruca pārstāvētais Vitorijas "TD Systems Baskonia" klubs, kas izslēgšanas spēlēs neiekļuva.

Arī šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīja divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota Ķelnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Pagājušajā sezonā čempione netika noskaidrota, turnīram noslēdzoties sešas kārtas pirms regulārā čempionāta beigām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi