Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Strēlnieks: Tādām komandām kā CSKA nevar pateikt "nē"

Tādu basketbola komandu kā Maskavas CSKA piedāvājumam nevar pateikt "nē", pēc pievienošanās Krievijas grandam sacīja latviešu saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Strēlnieks noslēdzis divu gadu līgumu ar pašreizējo ULEB Eirolīgas un VTB Vienotās līgas čempioni CSKA.

"Esmu ļoti priecīgs būt daļa no CSKA organizācijas. Tā ir viena no tām komandām, kam vienkārši nevar pateikt "nē". Šis man ir ļoti īpašs brīdis," kluba mājaslapā citēts 29 gadus vecais Strēlnieks. "Esmu kam tādam strādājis ļoti smagi, un beidzot tas ir realizējies. Nav nekā daudz ko teikt. Vēlos pēc iespējas ātrāk atgriezties laukumā."

Strēlnieks iepriekšējos divus gadus pavadīja Grieķijas klubā Pirejas Olympiakos, bet aizvadītā sezona viņam traumas dēļ noslēdzās priekšlaicīgi.

Cildinošus vārdus par Strēlnieku sacīja arī CSKA galvenais treneris Dimitris Itudis.

"Strēlnieks ir daudzpusīgs aizsargs ar labu pieredzi Eiropas basketbolā. Viņš šobrīd arī ir īstajā vecumā, turklāt ir ļoti motivēts spēlēt mūsu komandā. Mēs par viņa nolīgšanu kontaktējāmies jau 2015.gadā, kad viņš bija jaunāks. Pēc tam turpinājām sekot viņa progresam," atklāja Itudis.

Iepriekš izskanēja informācija, ka Strēlnieks varētu pievienoties Olympiakos niknākajiem konkurentiem Atēnu Panathinaikos Opap. Vēl viņam bijuši piedāvājumi no cita Krievijas kluba Maskavas apgabala Himki, kur spēlē Jānis Timma, un ULEB Eirokausa čempiones Valencia Basket no Spānijas.

CSKA aizvadītajā sezonā triumfēja ULEB Eirolīgā un arī VTB Vienotajā līgā. Par labāko Eiropā CSKA klubs kļuvis astoņas reizes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi